×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Черният бъз срещу грипаТамифлу и Реленца са изключително популярни медицински препарата за лечение на грип и най-вече за опасните птичи и свински грип, които върлуват последните години. Те обаче не са подходящи за бременни, кърмещи майки и деца. При тях рисковете за здравето значително превишават ползите. Ето защо специалистите съветват дамите в деликатно положение, както и родителите на малки деца да не посягат към лекарствата с лека ръка. Малко известен факт е обаче, че черният бъз е ефективно природно средство за борба с грипа, напълно подходящо за бременни, кърмещи майки и бебета.
Много медикаменти (включително и тези срещу грип) имат сериозни странични ефекти. Смята се, че препарати подобни на Тамифлу и Реленца могат да доведат до респираторен дистрес и проблеми със сърцето при бебетата. В действителност лекарство като Тамифлу се прилага при кърмачетата, но само в извънредни ситуации.
За разлика от медикаментите черният бъз се считат за безопасен и може да се употреба във всички етапи от живота на човек (включително и веднага след раждането). В някои части на света (като Израел и Швеция) продуктите на базата на черен бъз са изключително популярни, когато става въпрос за бременни, кърмещи жени, бебета и малки деца. Има случаи, когато те напълно заместват конвенционалното лечение. В САЩ водещата компания, признат лидер в производството на хранителни и диетични добавки,  Nature’s Way предлага сироп от бъз, предназначен специално за малчуганите от 1 до 12-годишна възраст. Продуктът е много популярен сред родителите на кърмачета и малки деца и досега не са били докладвани странични ефекти.


Домашен сироп от бъз – „Да” или „Не”
Въпреки че продуктите от черен бъз са напълно безопасни, когато те са правят в домашни условия трябва да внимавате. Домашно приготвеният сироп от черен бъз може да съдържа опасни токсини. Доказано е, че в повечето случай той не е толкова ефикасен срещу грипа. Клинично проучване, проведено в Израел показва, че стандартизираният сироп от черен бъз няма никакви странични ефекти, докато при този домашно производство могат да се получат алергии. В тестовете са участвали 200 души на различна възраст.
Други изследвания доказват пък, че бременните и кърмещите майки могат да преборят грипа, ако вземат сироп от черен бъз също толкова бързо, както и ако пият Тамифлу или Реленца. Сладкият сироп притежава мощно антивирусно действие и намалява продължителността на грипа до 2 – 3 дни. Освен това той има противовъзпалително действие и може да помогне за спадането на високата температура и болките в мускулите. Разбира се, преди да започнете приемането на сиропа от черен бъз, трябва да се консултирате с вашия лекар.

Ревита Ви препоръчва

Самбукус за деца сироп, 120 ml


Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.