×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Черният пипер унищожава мазнините Ако искате да се избавите от мазните натрупвания по тялото си, няма нищо по-лесно от това – хапвайте повече черен пипер. Сигурно дамите, които постоянно се подлагат на диети, биха погледнали скептично на подобна новина, но американски учени установиха, че черният пипер е много ефикасен при горене на мазнините. Това се дължи на веществото пиперин, открито в лютата поправка. То унищожава мазните клетки и пречи за образуването на нови.
Д-р Су Чен Хм, д-р Джи-Чон Джонг и колегите им анализирали резултатите от предишни проучвания, които показват, че приеман в по-големи количества пиперинът намалява нивата на мазнините в кръвта и има и други полезни ефекти върху здравето.
Черният пипер се използва от векове в традиционната източна медицина за лечение на стомашно-чревни проблем, възпаления и затлъстяване. Въпреки широката му употреба все още учените не знаят много по какъв начин пиперинът се справя с мазните клетки. Изследователите смятат, че веществото влияе директно върху някои гени като пречи на създаването на мастни клетки. По този начин с времето мастните натрупвания изчезват. Специалистите смятат, че това е първата крачка за намиране на ефикасно средство за борба със затлъстяването и свързаните с него болести.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.