×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Чесън за здраво сърцеЧесънът е най-доброто природно средство, което намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Ароматното растение помага за предотвратяване натрупването на плаки в артериите. Именно артериалната плака е причина за запушване на кръвоносните съдове. Резултатът е инфаркт или инсулт. Това са резултатите от изследване на немски учени. Тестовете продължили 4 години. „Това е едно от най-дългите проучвания за връзката между използването на хранителни добавки и риска от сърдечни проблеми”, се казва в доклада на специалистите. Те категорично доказали, че употребата на чесън на прах или под формата на таблетки драстично намалява опасността за сърцето.
В тестовете взели участие 152 мъже и жени, разделени на случаен принцип на две групи. Доброволците в първата група вземали по 900 мг чесън на прах или таблетки дневно, а тези от втората плацебо. Още в самото начало били направени тестове, за да се види натрупването на плаката в артериите на доброволците, стойностите на холестерола, кръвното налягане, кръвната захар. В края на изследването се оказало, че хората, които вземат чесан, са с много по-добри сърдечни показатели. „Въпреки неприятната си миризма, чесънът има доказани ползи за здравето. Ако не можете да понасяте аромата му, вземайте чесън на прах или таблетки. Така осигурявате здраве за сърцето си”, се казва в доклада на изследователите.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.