×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Чесън при висок холестеролПрез зимата много хора прибягват до чесъна като защита от „зимните” болести. Знаете ли обаче, че той е идеално средство за намаление на високия холестерол. Проучване на американски учени от Пенсилванския държавен университет показва, че „лошият” холестерол значително е намалял при мъже, които са приемали капсули с чесън в продължение на пет месеца. Паралелно изследване има почти същите резултати. Според учените консумацията на седем скилидки пресен чесън или дневната доза чеснов екстракт драстично понижава високия холестерол и триглицеридите.
Лошият холестерол е основен фактор, който увеличава риска от заболявания на сърдечно-съдовата система. За съжаление България стана печално известна с високия процент сърдечно-съдови заболявания. Именно те са в основата и на високата смъртност у нас.
Учените установили, че чесънът разрежда кръвта, чрез което предотвратява образуване на тромби. Той намалява високия холестерол благодарение на активната си съставка алицин. Това е нестабилно вещество, което се активира само при дъвченето на пресен чесън. Сушеният или температурно обработеният чесън губи голяма част от алицина. Ето защо най-добрият начин да се приема чесън е млян и суров или като хранителна добавка, в която са извлечени полезните вещества.

Ревита Ви препоръчва

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.