×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
 „Летните” витаминиЛятото без съмнение е най-подходящото време за малко почивка и откъсване от рутинните задължения. Този сезон обаче предлага много и разнообразни възможности, за да се погрижите за здравето си.
Витамините и минералите са необходими за нормалното протичане на обменните процеси, за растежа и обновяването на тъканите. Те защитават човешкия организъм от въздействието на редица вредни фактори от околната среда. Витаминният дефицит често е в основата на редица болести.
За съжаление не винаги е възможно с храната да си осигурите необходимото количество полезни вещества. Причината е, че много от тях не се усвояват пълноценно, а други губят полезните си действия при топлинна обработка. От друга страна жегата изтощава организма, а потенето допълнително го лишава от редица полезни вещества. Ето защо лятото е и периодът, когато е най-добре да започнете да приемате хранителни добавки.


Повече витамин D
Много хора смятат, че силното слънце през този период е достатъчно за синтезирането на необходимото количество витамин D. Всъщност изобщо не е така. С възрастта способността на кожата да синтезира „слънчевия” витамин намалява. Понижава се и функцията на бъбреците, които имат отношение към преработването му. В повечето случай излагането на слънце и консумирането на тлъсти риби (богати на витамин D) не е достатъчно. Освен това използването на слънце-защитни кремове драстично намалява възможността кожата сама да синтезира важния витамин. Необходим е допълнителен прием чрез хранителни добавки. Доказано е, че чрез храната човек получава само 1/10 от нужното количество.

Горещите витамин С и Е
Витамин С в комбинация с витамин Е са едно от най-силните антиоксиданти, които успешно се борят със свободните радикали. Факт е, че витамин С укрепва стените на кръвоносните съдове и има лек обезводняващ ефект. Добре е да знаете, че всяка топлинна обработка или дори горещината на въздуха и светлината могат да неутрализират полезните му свойства.
Витамин Е от своя страна пък нормализира менструалния цикъл и подобрява външния вид на кожата. Ето защо той е идеален през лятото, когато слънцето и солената морска вода увреждат епидермиса, правят косата суха и са в основата на косопада. Двете вещества препятстват преждевременното стареене и подобряват обмяната на веществата.


Холин (витамин В4)
Холинът защитава черния дроб и има прочистващо действие. Въпреки огромното разнообразие от пресни плодове и зеленчуци, статистиката сочи, че през лятото хората по-често посягат към нездравословната храна. Холинът се справя с последиците от това и е отлично профилактично средство при заболявания на стомашно чревния тракт.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.