×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
„Сбогом“ на ниското кръвно наляганеБез съмнение лекарите, медиите и изследователите отделят много повече внимание на проблема с високото кръвно налягане. Вече всеки знае, че то е изключително опасно и може да доведе до смъртоносните инфаркт или инсулт. Статистиката сочи, че броят на хората с високо кръвно се увеличава с всеки изминал ден. Добре е да знаете обаче, че и ниското кръвно налягане не е за пренебрегване. Експертите са на мнение, че то може да е също толкова опасно. Има няколко лесни начина, благодарение на които може да се справите с този проблем.


Не ставайте рязко от леглото или от стола. След като се събудите винаги сядайте в леглото за минута или две и се протегнете добре. Размърдайте краката и ръцете в различни посоки. Не са малко хората, които се чувстват замаяни или отпаднали веднага щом станат сутрин. Това често се дължи на ниското кръвно.
Хапвайте често. Диетолозите съветват да ядете по 5 пъти на ден, за да се сбогувате с нежеланите килограми. Кардиолозите пък са на мнение, че ако се храните 5, дори 6 пъти няма да се оплаквате от ниско кръвно. Дори 1 – 2 залъка са достатъчни, за да се регулира нивото на кръвната захар и да се ускори метаболизма.
Не стойте прави продължително време. Продължителното време „на крак“ е една от основните причини за ниското кръвно. Ако ви се налага да стоите по този начин, задължително сложете стягащи чорапи на краката и се разхождайте през 15 минути. Така ще раздвижите кръвообращението.
Пийте повече вода и разхлаждащи напитки, които съдържат калций и калий. Те ще помогнат кръвното ви налягане да се нормализира. Препоръчително е да изпиете поне 4 – 5 чаши вода и също толкова разхлаждащи напитки. През лятото количеството трябва да е двойно.
Избягвайте напрегнати ситуации. Доказано е, че когато човек е под напрежение или изпитва страх, кръвното му налягане рязко пада. Спокойствието е най-добрият начин да го регулирате.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.