×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
През дългата зима ние сме поставени в неблагопритни условия като храненето през зимния период е в повечето случаи термично обработена храна, която е в дефицит на витамини и минерали. Обикновено запълваме този дефицит с таблетна или сиропна форма за компенсация на витамини – най-честия дефицит е на витамини от Б група /Б1, Б6, Б12 и витамин А и С/, затова обикновено през пролетта се чувстваме уморени и отпаднали. В някои случаи при децата, както и при жените и възрастните хора, се появява и желязодефицитна анемия. Пролетта е времето, когато може да приемаме пресните салати, марули, репички, коприва ... Организмът е зажаднял за зеленото листо. По този начин ние не само пречистваме храносмилателната система, но компенсираме  и микроелементите като компенсираме дефицита на цинк, желязо, манган, селен, както и приемането на протеини от ядки и семена през пролетта. Сега нашият организъм възприема особено добре една пречистваща програма.

Какво може да включва тя?


 

  1. Ежедневно приемане  на 200 до 300 мл сок от ябълки и моркови.

  2. Между 500 и 800 гр. плодове дневно под формата на плодови салати или плодове и кисело мляко в часовете между храненията - от 9 до 12 ч. и от 18 до 20 ч.

  3. Приемане на 200-250 гр. дневно на сурови и покълнали ядки и семена – бадеми, фъстъци, лешници - насищане с витамини от Б група, каткто и растителни мазнини и протеини.

  4. Хората, които искат да свалят килограми, трябва задължително да приемат голямо количество салати - между 350-400 гр. - марули, репички, домати, краставици, които имат пречистващ ефект на храносмилателната система и в същото време са високо калорийни. Приемането на маслини или маслинен пастет, намазан на филия хляб са допълващ елемент към тази нискокалорична програма.

  5. Зелени супи и бульони вършат чудеса за вашата кожа и тургор – предпоставка за младост и красота. В случаите, че е налице хроничен запек - сутрин и вечер може да бъде прилагана следната рецепта: 1 с.л. смляно ленено семе, /смила се на кафемелачка/, 1 с.л. оризово мляко, 1 с.л. мед, в около 250 мл топла вода. Разбъркват се и се изпиват вечер на гладно - детоксикира цялата храносмилателна система и насища организма с калций и омега 3 киселини. В случай че запека е изразен повече - през деня в 11 и 14 ч. може да изпиете 2 ч.л. ХУСК /семената на индийски живовлек, които имат разслабващ ефект - в 150 мл топла вода, разбърква се и се изпива веднага/.

  6. В случай, че не можете да бъдете изцяло на вегетариански режим, за препоръчване е приемате ежедневно на нискомаслено кисело мляко с овесени трици сутрин и вечер, както и пиле или риба на скара /изключват се мазни и тлъсти меса/. Ако сте направили по-дълъг разтоварителен режим, съветите ми са да внимавате с количествата алкохол, козунаци и яйца, като и традиционното за нас агнешко месо, тъй като организмът не е подготвен за натоварване на черния дроб и жлъчния мехур.


Текст: д-р Вергиния Георгиева

Revita Ви препоръчва:


 

Alive / Алайв мултивитамини на американската компания Nature's Way, USA! Алайв са различни от повечето мултивитамини, предлагани на българския пазар. Те представляват Whole food натурален продукт, източник на екстракти от пресни и свежи билки, плодове, зеленчуци и др. Освен 25 витамини и минерали, в 1 таблетка Алайв съдържа и над 100 натурални съставки, включително:

  • смес екстракти от плодове (нар, екстракт от акай, сок на прах от слива, червена боровинка, черна боровинка, ягода, къпина, синя боровинка, череша, кайсия, папая, портокал, грозде, ананас);

  • смес екстракти от градински зеленчуци (магданоз, къдраво зеле, спанак, пшеница, чесън, брюкселско зеле, зеле, аспержи, броколи, карфиол, цвекло, моркови);

  • смес екстракти от зелени храни (спирулина, келп, люцерна, ечемик, глухарче, пшеница, маточина, лимонена трева, коприва, пресечка, хлорела, плантан, синьо-зелени водорасли, кориандър);

  • смес растителни екстракти за сърдечно-съдовата система (екстракт от японска фалопия, стандартизиран до 50% ресвератрол, CoQ10, глог);

  • цитрусов биофлавоноиден комплекс (лимон, портокал, грейпфрут, лайм и мандарина);

  • 18 аминокиселини и храносмилателни ензими;

  • органично отгледани медицински гъби и над 40 антиоксиданти;

  • омега-3, 6 и 9 мастни киселини;

  • лутеин за добро зрение.


Алайв имат имат широкоспектърни ползи за здравето. Те подсилват имунната система, увеличават жизнеността и енергията, подпомагат когнитивните способности - грижат се за поддържането на паметта и фокуса, полезни са за нервната и сърдечно-съдовата системи, укрепват костите и зъбите. Ефектите на Алайв се доближават до действието на адаптогените, които помагат на организма да се приспособи към стресова среда - психическо напрежение, интензивни физически натоварвания и др.



Цялата серия Алайв мултивитамини, можете да разгледате тук: АЛАЙВ!

Коментари (4)

    • Соня Вучева
    • 2012-09-25 12:05:08
    Много полезна информация, благодаря!
    • Пламена
    • 2012-09-25 14:25:44
    Аз съм правила детокс програмата на д-р Георгиева и съм много доволна!
    • Vera
    • 2012-09-25 12:09:11
    Аз залагам на салатите! Пия и Алайв.
    • Сашо
    • 2012-09-25 12:15:51
    Аз съшо пия Alive целогодишно. Открих го, когато бях в Америка и продължих да го пия и тук. Наистина умора няма, не само през пролетта.

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.