×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
микроорганизми в стомашно-чревния тракт предизвикват диабеМикроорганизми, които обитават стомашно-чревния тракт, може да провокират заболяване от диабет, твърди проф. Джан Ван от Университета в Копенхаген, цитиран от The Daily Mail. Оказва, че хората с матаболитно разстройство имат повече агресивни бактерии в стомаха. Обикновено в червата живеят около 1,5 кг. бактерии. Ако това равновесие бъде нарушено, възникват сериозни проблеме със здравето. Професор Ван и неговите колеги са изследвали бактериалния състав на 345 китайци, от които 171 човека с диабет втори тип. Крайният резултат от изследването показал, че диабетиците имат по-агресивна бактериална среда.

Аналогично изследване в Дания е констатирало значителен дисбаланс в  работата и състава на бактериите при диабетиците. Според специалистите, именно по анализа на бактериалната флора може да бъде установен риска от развитие на диабет втори тип при даден човек. В следващите изследвания експертите са планирали да присадят бактерии от диабетноболен в стомашно-чревния тракт на опитни мишки, за да видят дали ще се развие диабет. Учените вече са успели да установят и повече от 3,3 милиона гени на чревните бактерии, които ще им помогнат са лекуват различни болести и недъзи.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.