×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антидепресантите водят до преждевременно ражданеЖените, които вземат антидепресанти през бременността са изложени на сериозен риск от преждевременно раждане. До тази констатация стигнаха изследователи от Университета Иейл (САЩ). Резултатите от тяхното проучване бяха публикувани в края на миналата седмица в онлайн списанието „Епидемиология”.  „Депресията сама по себе  си не вреди на плода, но антидепресантите могат да са опасни”, се казва в доклада на изследователите. „Много жени се страхуват, че нестабилното им психично състояние може да повлияе негативно върху бебето. Проучването ни доказа, че няма от какво да се опасяват. Въпреки това обаче отделни вещества в антидепресантите могат да предизвикат преждевременно раждане”, обяснява проф. Кимбърли Уокър, ръководител на изследването. В тестовете взели участие над 3000 бременни като половината от тях били диагностицирани с депресия. Учените анализирали здравните им картони и взели под внимание начина им на живот, възрастта, употребата на наркотици и алкохол.
Акушергинеколозите определят раждането като преждевременно, когато бебето се появи след края на 34-ата, но преди 37-ата гестационна седмица. Този период е изключително опасен за бебето. Преждевременно родените деца имат проблеми с белите дробове, имунната и зритетелната системи.

Ревита Ви препоръчва

Фолиева киселина 400 mcg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.