×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антидепресантите при бременност са по вредни от цигаритеЖените, които са бременни или кърмят, трябва изцяло да се откажат от употребата на антидепресанти, ако искат да родят живи и здрави деца, предупреждават учени от медицинския факултет на университета в Масачузетс. В изследването им, което е публикувано в новия брой на сп. Human Reproduction, се посочва, че употребата на антидепресанти увеличава с 60% вероятността от помятане и крие голям риск от вродени дефекти при новороденото от различен характер неврологичен – 90%, ендокринен – 70% и т.н.

В интервю за The Telegraph д-р Адам Урато, ръководител на отделението по Акушерство и гинекология отбелязва: “Ситуацията е изключително тревожна. Вредата от антидепресантите е доказана вече в над 40 изследвания. В 17 от тях бе доказан риска от помятане, преждевременно раждане или мъртвородени, в 14 – повишен риск от раждане на дете с белодробна хипертензия, 7 изследвания доказват големия риск от поведенчески разстройства и неврологични заболявания”, обяснява ученият.  Урато смята, че страшна е не само вредата от антидепресантите, но и бездействието на властите. „Те не желаят да ограничат употребата на медикаменти, защото фармацевтичните компании ще загубят милиарди долари. Не трябва парите да се поставят над човешкия живот”, възмущава се ученият, цитиран от Natural News.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.