×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Ново проучване сочи, че хората, които приемат по-високи количества антиоксиданти като витамини Е и С и бета-каротин, може да намалят риска от болестта на Алцхаймер с повече от 20%., информира vitaminshoppe.com. Някои витамини и минерали действително подобряват здравето на мозъка и предотвратяват заболяването. В цитирания анализ учените са направили 7 проучвания. Общият извод е че хората които ядат по-големи количества витамин Е, витамин С и бета-каротин, са имали по-нисък риск от развитие на болестта на Алцхаймер в сравнение с хората, които ядат най-малко количество от тези антиоксиданти.
Авторите на изследването напомнят, че тъкмо свободните радикали, които увреждат клетките и органите, са едни от причинители на Алцхаймер, а „витамин Е сред трите антиоксиданта показва най-значим защитен ефект".

Ето още няколко съвета в тази насока от д-р Джейн Харт преподавател в медицинско училище в Кливланд, Охайо.

Яжте плодове и зеленчуци. Плодове и зеленчуци са пълни на здравословни хранителни вещества и антиоксиданти, и въздействат възпиращо на Алцхаймер.

• Хранете се балансирано. Много изследвания показват, че омега-3 мастни киселини, открити в рибата и под формата на хранителни добавки, също са важни за поддържане на мозъка здрав и за профилактика на заболяванията му.

• Излишъкът на мазнини и захар затруднява способността на мозъка да функционира и увеличава риска от болестта на Алцхаймер.

Алайв мултивитамин, 1g
Калций & магнезий & витамин D, 250 mg
Витамин С – минерален произход, 500 mg
Витамин С – Алайв, 500 mg
Витамин С & шипка, 500 mg
Шийтаке & Майтаке, 400 mg
Коензим Q10, 30 mg
Коензим Q10, 50 mg
Коензим Q10, 100 mg
Зелен чай, 450 mg
Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК
Ленено масло, 474 ml
Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК
Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.