×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Безалкохолните напитки причиняват астма?Много се говори за вредата от безалкохолните напитки. Вече има редица доказателства, че те водят до затлъстяване и сърдечно-съдови проблеми. Въпреки това обаче децата, а и възрастните продължават да ги пият ежедневно. Изследване на учени от Университета на Аделаида (Австралия) показва, че свръх-консумацията на газирани напитки повишава риска от астма и хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ). Специалистите са анализирали здравните картони и навиците на 16 900 души на възраст над 16 години в период от 2 години. Оказало се, че тези, които пият по половин литър безалкохолно на ден са изправени пред 2 пъти по-голям риск от астма или ХОББ. Колкото по-голямо количество приемали доброволците, толкова по-сериозна ставала опасността. „Взехме предвид и всички нездравословни навици. Например хората, които пушат и пият безалкохолно са изправени пред близо 7 пъти по-голям риск от ХОББ от останалите”, се казва в доклада на учените.
Хроничната обструктивна белодробна болест е постоянно развиващото се заболяване на белия дроб, което се характеризира с кашлица, придружена с отделяне на голямо количество храчки, свиркане на гърдите, задух, стягане в гърдите и др. Смята се, че тютюнопушенето е една от основните причини за развитието ХОББ. Повечето хора, които страдат от ХОББ са или са били пушачи.

Ревита Ви препоръчва

Исоп (билка), 445 mg

Numckatos, 50 ml, за облекчаване симптомите на бронхит, тонизилит, простуда и грип

Ашваганда, 500 mg

Бяла ружа (корен), 455 mg

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.