×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Безплатни прегледи на слуха на бебетоБезплатен скрининг на слуха на бебета до 8-месечна възраст организира МБАЛ „Токуда Болница София” всяка последна събота от месеца. По този начин до края на годината ще могат да бъдат обхванати близо 100 деца. Консултациите ще се извършват от екипа на отделението по Неонатология безвъзмездно и имат за цел да установят дали новородените страдат от вродена глухота или да открият нарушения на слуха на децата над 2-месечна възраст.
Прегледите ще се провеждат всяка последна събота на месеца между 10,00 и 14,00 часа в кабинета по неонатология, като за следващите три месеца прегледите ще бъдат на 30 юни, 28 юли и 25 август. От родителите няма да се изискват никакви документи, а само предварително записан час на телефон: 02/403 4000.
"Апаратът за отоакустични емисии, с който разполагаме, дава възможност за рутинно изследване на слуха на всички новородени от 48-я час до навършване на 8-месечна възраст", съобщи началникът на отделението по Неонатологията д-р Радка Масларска.  Тя допълни, че така възможните нарушения на слуха при бебетата се откриват бързо и без риск на здравето на децата.
По време на консултацията неонатолозите ще изследват и физическото и нервно-психичното развитие на децата.

За здравето на детето Ревита Ви препоръчва

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца 1.55 g

Алайв желирани мултивитамини за деца 3.5 g

Мореплаватели/ Имунна защита (за деца), 145 mg

Мореплаватели/ Мултивитамини (за деца), 480 mg

Мореплаватели/ Мултивитамини и йод (за деца), 480 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.