×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билките, които пазят от настинкаЕсента и зимата безспорно е времето на респираторните инфекции. За да ги избегнете, ви предлагаме няколко доказали се природни средства, които успешно ще ви предпазят от неприятните вируси.

Мащерка
Мащерката отдавна е позната като отхрачващо средство, което облекчава кашлица. Тя помага на белите дробове да се изчистят по-бързо. Ароматната билка притежава антисептично, противовъзпалително, отхрачващо, спазмолитично, болкоуспокояващо и тонизиращо действие. Освен при настинки и грип, тя се използва и при безсъние, стомашни болки или диария.


Женско биле
Женското биле или т.нар. сладък корен съдържа аминокиселини, аспарагин, есенциални масла, естроген, флавоноиди, гликозиди, глициризин, сапонини, стероли и танини. Има редица доказателства, че билката притежава мощен антивирусен ефект и помага на организма да се справи по-лесно с болести като грип, остър респираторен синдром, дори СПИН. Растението има антибактериално, противовъзпалително, антиспазмолитично, антивирусно, диуретично, отхрачващо и слабо слабително действие. Според специалистите женското биле успешно унищожава вирусите на почти всички видове грип, включително и на птичия грип.
Билката помага и при проблеми със сърцето, менопаузата и регулира нередовния цикъл. Премахва газовете и подуването на стомаха и червата. Понижава нивото на холестерола и неутрализира някои токсини. Важно е да се знае, че растението не се препоръчва на бременни и кърмещи жени.

Чесън
Чесънът е едно от най-древните лекарства, познати на човечеството. Днес той е по-известен с положителния си ефект върху сърдечно-съдовата система. Чесънът унищожава различни бактерии и вируси. Редовната му консумация предпазва от атеросклероза, използва се за превенция от заболявания на коронарните артерии. Има редица изследвания, които доказват, че хората, които вземат чесън ежедневно няма защо да се притесняват от грипа и настинката. В проучване, проведено през 2001 г., доброволци вземали ежедневно добавки с чесън. Друга част от изследваните получавали плацебо. Оказало се, че доброволците от първата група останали здрави цяла зима, докато тези от втората трябвало да се борят с няколко настинки.
Вече има и проучвания, които сочат, че редовният прием на чесън намалява риска от рак на хранопровода, стомаха и дебелото черво. Освен това „ароматното” растение понижава кръвното налягане.


Черен бъз
Черният бъз може да се използва не само за сиропи, но и за лечение. В медицината се употребяват корените, плодовете, листата и цветовете. Растението има слабително и пикочогонно. Освен това то успешно помага за сваляне на температурата. Активните съставки на черния бъз включват аминокиселини, биофлавоноиди, каротеноиди, танини, витамин С и алкалоиди. Има редица доказателства, че черният бъз е едно от най-добрите средства за лечение на бронхит, грип, настинки, синузит, възпалено гърло. Растението намалява възпалението на пикочните пътища и пикочния мехур. Изключително важно е да се знае, че черният бъз не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.