×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билки за красива коса Шампоаните и балсамите на билкова основа стават все по-популярни. Растенията са естествено средство за защита на косата от негативните външни влияния. Доказано билките могат да се преборят с косопада и пърхута. Векове наред те са били използвани за здрава и блестяща коса. Техните уникални свойства могат да ви помогнат да се радвате на красива грива. Специалистите са категорични – билките трябва да се прилагат както външно, така и вътрешно за максимален резултат.


Безопасни ли са билките?
Въпреки че билките са природни продукти, това не означава, че всички са напълно безопасни за вас. Има случаи на алергични реакции и затова е най-добре да тествате всяка билка на вътрешната страна на китката си. (Разтворете таблетката в малко вода и намажете получената смес върху ръката си.) Изчакайте 36 часа преди да изпиете хапчето или да си направите маска за коса. Бъдещите майки трябва да са особено внимателни и да се посъветват със специалист преди да се възползват от тези природни продукти.


Розмарин
Розмаринът стимулира растежа, премахва пърхота и възстановява блясъка на косата. Вземайте розмарин на таблетки и същевременно плакнете косата си след измиване. Резултатът ще дойде след 1 – 2 месеца.


Хвощ
Тази билка е чудесен източник на силициев диоксид. Той заздравява косата и я прави бляскава и мека. Таблетките с хвощ ще ви помогнат да се преборите и с косопада. Направете и собствен природен шампоан. Залейте 2-3 супени лъжици хвощ с ½ чаша вряла вода. Добавете сместа в бебешки шампоан.

Ракитник
Ракитникът е богат на Омега-7 ненаситени мастни киселини и цяла гама от полезни витамини и минерали. Ето защо приемът на ракитник е най-доброто решение за сухата и увредена коса. Растението помага на организма да се справи и с косопада. Най-добре е да се приема вътрешно – по 2 капсули дневно.


Още помощ от природата
Има много билки доказали своята ефективност, за да се радвате на здрава и блестяща коса. Някои от тях може да приемате като хранителни добавки, а други под формата на шампоан или лосион.
Алое вера
То стимулира растежа на нова коса. Проучвания сочат, че хората, които редовно вземат алое вера на таблетки се радват на по-здрава и силна грива. Може да използвате гела от алое в домашно приготвени маски.
Репей.
Репеят подпомага растежа на косата, прави я бляскава и мека. Той е идеално средство срещу пърхут. Освен че по естествен начин премахва грозните бели люспички, той облекчава и неприятния сърбеж.
Лайка.
Редица козметични фирми използват лайката в своите продукти за разкрасяване. Тя забавя побеляването и прави косата мека и здрава. Лайката може да се приема както вътрешно, така и да се използва като лосион.
Магданоз.
Домакините знаят, че няма ястие без магданоз. Той се грижи за здравето на косата и кожата. Богат на витамин С и желязо, магданозът ще ви помогне да преборите косопада.

Лесна рецепта с розмарин
Сложете ½ л. вода на котлона и изчакайте да заври. Добавете листа от розмарин във врящата течност. Оставете на котлона на по-слаб огън за около 10-15 минути. Прецедете получената смес и я оставете да изстине. Изплакнете косата си и изсушете.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.