×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Грахов протеин

 

Всички сме запознати със сухата статистика – населението на Земята се увеличава лавинообразно, поставяйки под заплаха ресурсите на планетата. Според актуални данни от Организацията на Обединените Нации, около 2050 г. популацията ще нарасне с още 30% в сравнение с днес, достигайки поразителния брой от 10 млрд души.

 

Изхранването на населението на планетата е затруднено още отсега, в резултат най-вече на постоянните климатични промени, както и на редица неособено надеждни земеделски практики. Може само да се гадае доколко ще се е утежнил този проблем след  малко повече от четвърт век, успоредно с непрестанното увеличаване на населението.

 

Защо растителните диети са толкова важни?Избирайки храните с растителен произход пред тези от животински, всеки човек може да даде своя макар и малък принос  за справяне с глада и за спасяване на планетата. Как? Добре известно е, че отглеждането на животни за месо и млечни продукти е свързано с големи разходи за отделяне и поддържане на съответните територии, отглеждане на фуражни култури, както и немалък енергиен ресурс. Отделно от това, налице е и проблемът с отделянето на немалки количества метан при отглеждането на добитъка, което допринася за негативните промени в климата.

 

Според скорошно проучване, свързано с климатичните промени се оказва, че един средностатистически възрастен  човек, консумиращ месо носи два пъти по-голяма вина за глобалното затопляне от един средностатистически вегетарианец, и почти три пъти – от средния веган. За щастие има решение на този проблем, което е полезно не само за планетата, но и за хората.

 

Малка промяна, голям ефект! Всъщност, дори няма нужда човек да отказва изцяло консумацията на месо, за да даде своя положителен принос за планетата. Достатъчно е дори изключването му за няколко дни от менюто, или редуването на „животински” с „растителни ” дни.

 

Проучване на Оксфордския университет показва, че намаляването наполовина на консумацията на месо и животински продукти може да редуцира индивидуалния въглероден „отпечатък” на един средностатистически консуматор на месо с над 35%. Друг експеримент показва, че заменянето на месото с растителна храна само веднъж дневно може да спести достатъчно ресурс за да осигури една растителна дажба дневно на петима други.

 

Здравословният избор. Храните на растителна основа имат доказан положителен ефект върху здравето на всеки един човек. Редица изследвания доказват, че честата консумация на животински продукти може да доведе до редица здравословни проблеми, както и до значително по-бързо изчерпване на минералните запаси на организма. Растителните храни, напротив, имат немалко положителни ефекти върху общото здравословно състояние и могат да увеличат продължителността на живота. Това се дължи на факта, че много от плодовете и зеленчуците са източници на важни хранителни вещества като фибри, антиоксиданти, витамини, минерали и омега-3 мастни киселини.

 

Ами протеините? Една от основните причини хората да консумират храни с животински произход е фактът, че чрез тях се набавят жизненоважните за организма протеини. Не е нужно обаче, тези протеини да се доставят задължително само от месото. Те могат да бъдат заместени от аминокиселини, които всъщност изграждат протеините.

 

Доверете се на препоръката на Revita!

Един от премиум продуктите на американската компания Nature’s Way, източник на растителен протеин, вече е достъпен и в България! Това е  Алайв ултра шейк грахов протеин изолат (с вкус на ванилия), който се отличава с изключително богат хранителен състав!

 

Алайв ултра шейк грахов протеин изолат съдържа грахов протеин изолат, в комбинация с 23 витамини и минерали, включително В-витамини, 12 храносмилателни ензими, 14 зелени растения, 12 органично отглеждани медицински гъби, екстракти от овощни плодове и градински зеленчуци, фибри, както и омега 3/6/9 мастни киселини! Както виждате, Алайв ултра шейк не е обикновен растителен протеин, а пълноценна хранителна смес, богата на полезни съставки!

 

Алайв ултра шейк грахов протеин изолат осигурява 18 аминокиселини, включително лизин, аргинин, ВСАА (левцин, изолевцин, валин) и др. Той е хипоалергенен, а благодарение на специалната обработка на граховите зърна, е лесносмилаем, не предизвиква подуване и не дразни стомаха. Отлична опция за вегани и вегетарианци!



Новият продукт на Nature’s Way, разработен изцяло на растителна основа, се фокусира върху устойчиви органично отгледани източници. Той предлага един лесен и приятен начин да се постигне необходимия баланс между грижата за планетата и тази за собственото здраве. Не съдържа: соя, изкуствени оцветители, консерванти.

 

Дозировка: добавете 1 мерителна лъжичка в 240 ml студена вода, мляко или сок. Мерителната лъжичка е приложена в опаковката. Разклатете или разбъркайте до гладка смес. Не се изисква разбъркване в блендер или шейкър. Приемайте веднъж дневно.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.