×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Редовното пиене на вино в умерени количества след менопаузата помага за поддържане на здравината на костите, а въздържането от алкохол повишава опасността от развитие на остеопороза, показва изследване на международен екип от учени.  Една-две чаши вино на ден могат да са точно толкова ефективни, колкото лекарствата за предпазване на костите на възрастните жени от изтъняване.

Това е мнението на експерти от Международния научен форум за изследване на алкохола, които са  анализирали проучване на учени от университета в Орегон. В него се посочва, че когато жените пият 19 грама алкохол на ден - около две малки чаши вино, загубата на стара кост, подобряваща баланса между стара и нова кост, намалява и здравината се поддържа. Но когато жените спряли да пият, костният баланс се нарушил.

"Умерените количества алкохол могат да са полезни за костите, но прекомерното пиене създава опасност от счупвания и увеличава риска от падания", предупреждава Сара Лейланд от Националното сдружение по остеопороза във Великобритания. Изглежда, че алкохолът лекува нарушаването на баланса между разрушаващата се стара кост и лошото производство на нова кост, което може да доведе до остеопороза при възрастните жени.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.