×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамини и минерали срещу стареенетоТежкият дефицит на витамини и минерали е рядко явление в развитите страни. Много хора обаче на знаят, че все пак в организма им не достигат определени полезни вещества, които са от съществено значение за доброто здраве. Американски учени установиха, че липсата на достатъчно селен и витамин К може да се свърже с появата на различни възрастови заболявания. "Хората трябва да разберат, че правилното хранене и приемането на хранителни добавки ще им помогнат да си набавят онова, от което тялото се нуждае. В краткосрочен план липсата на витамин К и селен няма да се прояви. С течение на годините обаче именно този дефицит може да е основна предпоставка за редица опасни заболявания" казва проф. Джойс МакКан, автор на проучването и ръководител на Центъра за хранене и метаболизъм към Медицинския изследователски център в Оукланд (САЩ).
МакКан и колегите му анализирали няколко предишни проучвания. Те открили много сложен механизъм на клетъчно ниво, който доказал, че липсата на достатъчно селен може да доведе до развитие на сърдечни заболявания, деменция, отслабване на имунната система и дори рак. „Убедени сме, че човек трябва да приема мултивитамини, в които има селен всеки ден. Това е един много добър начин за предотвратяване на рисковете за здравето, които се появяват с течение на времето”, се казва в доклада на изследователите.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.