×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


С помощта на нов биоактивен препарат ефектът на ботокс инжекциите, който обикновено трае 3 месеца, може да бъде удължен с 30%съобщава Daily Mail. Новото хапче, наречено Zaytaze, е повече от витаминозна добавка. То съдържа високи нива на цинк, както и ензима фитаза, който помага на организма да абсорбира цинка. Новото хапче е без лекарско предписание, тъй като спада към хранителните добавки. То се пие четири дни преди ботокс терапията и в деня, в който тя се прави. Най-важната съставка в хапчето е цинкът, за който се знае, че има решаваща роля за възстановяването на тъканите.

Зайтаз, според производителя, подобрява абсорбацията на цинк в организма. За да възникне т.нар. „замразяващ ефект” молекулите на токсина ботулин трябва да се съединят с молекулите на цинка – първият активен ингредиент на Зайтаз. Втората действаща съставка фитаза подобрява усвояването на цинка от организма. Клиничните изследвания показват, че при 92% от пациентите, приемащи хапчето, ефектът от ботокс инжекциите започва да става видим по-бързо и също така трае няколко седмици по-дълго. Въпреки обнадеждаващите резултати, козметични експерти се въздържат от коментар, докато не се направят допълнителни изследвания.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.