×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Витамин Е - в храни като растителни масла, ядки, манго, броколи и спанак - може да има предпазен ефект срещу рак на черния дроб, гласи ново изследване, цитирано от huffingtonpost.com. Изследователите са установили, че ако човек консумира повече витамин Е, независимо дали е от добавка или от храни, спада риска от рак на черния дроб. Изследването, публикувано в списанието на Националния институт за рака в Китай, обхваща 132 837 души. Изследователите са анализирали начина им на хранене и прием на витамин Е като са използвали въпросници.

10 години по-късно те отново са проследили с участниците в проучването и са констатирали, че 267 от тях са развили рак на черния дроб. В сравнение с тях други участници в проучването, които са консумирали повече витамин E, не са били засегнати от заболявянето. Резултатите са се оказали положителни дори за хора, които имат фамилна обремененост от рак на черния дроб, или които са имали чернодробно заболяване в миналото.

Като цяло резултатите от това проучване се потвърждават и от друго изследване. То е установило, че две форми на витамин E - гама-токоферол и делта-токоферол, които се съдържат в царевицата, соята и рапичното масло може да помогнат да се спре нарастването на злокачествени образувания при опитни мишки.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.