×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Високият холестерол е една от основните предпоставки за сериозни сърдечно-съдови заболявания. Много хора се борят с него, но често безуспешно. Все пак има редица природни средства, които ще ви помогнат да го регулирате в нормални граници. Проучване, проведено в Малайзия, сочи, че Витамин Е има благотворен ефект върху хората с висок холестерол. Полезният витамин намалява риска от сърдечно-съдови и редица други опасни болести. В изследването, продължило 6 месеца, са взели участие  60 души на възраст между 35 и 65 години. Те били разделени на две групи, като първата получавала допълнително витамин Е под формата на добавки, а втората – плацебо. В края на периода доброволците от първата група показали по-високи нива на витамин Е и много по-нисък  “лош” холестерол. Учените забелязали и нарастване на активността на различни ензими и антиоксиданти при участниците, които приемали витамин Е. По този начин рискът от сърдечно-съдови заболявания паднал с цели 14%. Изследователите продължили тестовете още 3 месеца и се оказало, че при доброволците от първата група “добрият” холестерол, който предпазва сърдечната система, значително се увеличил. Така опасността от инфаркт и инсулт намаляла с 22%.
Мощният антиоксидант витамин Е има много приложения. Той укрепва клетъчните мембрани и съединителната тъкан, помага за формирането на червените кръвни телца и допринася за нормалното кръвосъсирване. Доказано е, че витамин Е има благотворно влияние върху зрението, кожата, сърцето и мускулите.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1 g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.