×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамин С подобрява зрениетоЕдин от най-известните витамини – витамин С подсилва зрението като подпомага работата на нервните клетки. Това показва проучване на учени от Медицинския университет в Орегон (САЩ). Резултатите сочат, че витаминът оказва благоприятно въздействие и върху мозъчната функция. „Резултатите са изненадващи, но много важни”, казва проф. Енрике фон Герсдорф, ръководител на изследването. „Витамин С помага за правилното функциониране на зрителната система”, обяснява той. „За да може окото да работи правилно, клетките в ретината трябва буквално „да се къпят” във витамини С. Доказахме, че GABA рецепторите в ретината се нуждаят от витамина, за да функционират нормално. Откритието ни е много важно, защото засяга болести като епилепсия и глаукома”, допълва специалистът.
Ретината е част от централната нервна система и резултатите от проучванията означават, че витамин С има и важна роля за останалата част от мозъка.
Досега се знаеше, че дефицитът на този витамин може да доведе до депресия, умора и да отслабне имунната система. „Препоръчваме на хора, които са предразположени към глаукома да приемат високи дози Витамин С. Без съмнение това ще подпомогне работата на мозъка”, обяснява експертът.

Ревита Ви препоръчва

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.