×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамин D за здрави костиМомичетата трябва да приемат повече витамин D през пубертета и няколко години след това . „Слънчевият” витамин намалява драстично опасността от фрактури при младежите. Твърдението е на учени от педиатричната болница в Бостън (САЩ). „В ученическите си години, а и след това фрактурите са често срещан проблем при девойките. Причината е по-голямата физическа активност. Нараняването се получава, когато костта не може да устои на силния натиск и сила. Приемът на витамин D заздравява костите на момичетата в тази възраст и ги пази от фрактури”, казва ръководителката на изследването д-р Кендрин С. Нейл. Всяко счупване или дори натъртване в ранна възраст оставя следа върху костите, която по-късно се превръщат в сериозен проблем. В продължение на 7 години изследователите анализирали костната структура на 6100 доброволци на възраст между 6 и 15 години. Резултатите показали, че костите на момичетата, които вземат редовно витамин D, са много по-здрави. „Досега знаехме, че подрастващите трябва да пият допълнително калций, за да нямат проблеми с костите. Сега вече имаме доказателства, че витамин D е също толкова необходим”, допълва д-р Нейл.
Витамин D е мастноразтворим витамин, който се синтезира в кожата под действието на слънчевата светлина, но може да се набавя и от хранителни източници. Той е отговорен за усвояването на изграждащите костите минерали – калций и фосфор като по този начин подпомага растежа на скелетния апарат при децата и способства зарастването на счупвания и фрактури.

Ревита Ви препоръчва

Калций § магнезий § витамин D, 250 mg

Алайв мегамултивитамин, 1g

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца 1.55 g

Алайв желирани мултивитамини за деца 3.5 g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.