×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Внимавайте с кръвното наляганеХората, чийто систолично кръвно налягане (горната граница) е различно на лявата и на дясната ръка са изложени на сериозен риск от сърдечни заболявания и дори смърт. Твърдението е на британски изследователи.
Артериалното кръвно налягане се измерва с две стойности, едната по-висока (систолично налягане), а другата - по-ниска (диастолично налягане). Систоличното кръвно налягане е налягането, измерено когато сърцето изпомпва кръв. Диастоличното артериално налягане е налягането, когато сърцето е в покой между отделните удари. Учените смятат, че когато стойностите на систоличното налягане се различават  това говори за запушване или стеснение по артериите. Това от своя страна може да е предпоставка за инсулт. „Резултатите от проучването ни са от изключително значение както за хората, така и за лекарите”, казва професорът по кардиология Уилям О`Нийл, ръководител на изследването. „В повечето случаи човек мери кръвното налягане само на едната ръка. Важно е да се научим да проверяваме стойностите и на двете ръце. Ако има разминаване, това е червен флаг, че някъде артерията е блокирана и този човек е изложен на сериозен риск от инсулт.” Пушачите, диабетиците и по-възрастните хора са най-застрашени. Според проф. О`Нийл, ако се забележи разлика е необходимо да се направят и други, по-щателни изследвания на пациента.
Паралелен мета-анализ са направили и д-р Кристофър Кларк и колегите му от Университета на Екзитър (Англия). Те разгледали резултатите от 28 проучвания, направени в Европа, Азия и Северна Америка. Оказало се, че разликата от 15 или повече mm Hg на систоличното налягане говори за стесняване и втвърдяване на артериите и съответно опасност от инсулт. „Опасността от инсулт е с цели 70% по-висока”, казва д-р Кларк. „Отказването от цигарите, намаляването на холестерола са стъпки в правилната посока”, допълва той.

Ревита Ви препоръчва

Ашваганда, 500 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Крил масло, 500 mg

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Гарлицин, 350 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 м

Астрагал (корен), 470 mg

Бодлив залист/ Миши трън (корен), 470 mg

Витамин С и биофлавони, 500 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин, 350 mg

Глюкозамин сулфат и MСM, 875 mg, 160 таблетки

Глюкозамин сулфат и MСM, 875 mg, 240 таблетки

Годжи бери, 500 mg

Инозитол, 500 mg (Витамин В8)

Коензим Q10, 100 mg, 60 капсули

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК, 100 капсули

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК, 200 капсули

Рибено масло, 1000 mg, намалява лошия холестерол

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.