×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Време е за детоксикацияПрез пролетта и есента е най-подходящото време за прочистване на организма и детоксикация. Специалистите съветват два пъти годишно всеки човек да прочисти тялото си от вредните токсини с лесно изпълнима програма. Добре е една седмица да се ограничавате от консумацията на месо и местни продукти. Задължително е да си направите „воден ден”, в който да пиете само вода и „плодово-зеленчуков ден”, посветен на плодовете и зеленчуците. Освен диетата, в детоксикацията може да включите и няколко билки, които извличат токсините от тялото и подпомагат работата на органите и системите.

Млечен бодил. Растението е силен антиоксидант. То подпомага работата на черния дроб. Препоръчва за хора, употребяващи алкохол, пушачи или такива, които работят в замърсена среда. Млечният бодил се грижи за правилното функциониране на стомаха, възбужда апетита, засилва жлъчната секреция, подобрява храносмилането. Не на последно място улеснява излъчването на пикочна киселина. Освен това може да се ползва за профилактика и лечение на чернодробна цироза, както и да се приема при алкохолна интоксикация и предпочитано средство срещу махмурлук.

Черен орех.Кората на ореха има слабително, хемостатично и противоглистно действие. Листата пък пречистват и подпомагат изхождането. Обвивката на плода от своя страна се грижи за черния дроб. Добре е да знаете още, че черният орех спомага за оздравителните процеси в щитовидната жлеза и поддържане на общата ендокринна система.

Глухарче. Красивото растение е едно от най-разпространените средства за пречистване на организма. То неутрализира отровните вещества, които се наслагват в черния дроб, далака, жлъчката. Подобрява работата на сърдечно-съдовата система като успешно се справя с проблеми като запек, лошо храносмилане и болки в стомаха.

Хвощ. Ако искате да пречистите организма си, не пропускайте хвоща в своята детокс програма. Той е изключително богат на микроелементи и подобрява зарастването на костите, ставите и хрущялите. Растението помага за прочистване на стомаха, бори се с полипите по корема или ануса, както и помага за лечение на стомашни язви.

Женско биле. Растението е широко използвано от китайската медицина. То  има антибактериално, противовъзпалително, антивирусно, диуретично, отхрачващо и слабо слабително действие.  Женското биле успокоява раздразнената лигавица на стомаха и подпомага работата на надбъбречните жлези.

Люцерната. Тя е богата на протеин, калций, желязо, магнезий, фосфор, натрий, цинк, каротин, кумарини, 8 есенциални аминокиселини, флавони, витамини А, D, B1, B6, E, K.  Люцерната е естествен диуретик и слабително. Прекрасен източник на фибри. Растението има алкализиращо и детоксикиращо действие, особено върху черния дроб.

Бял трън. Белият трън се използва за подобряване функцията на черния дроб. Смята се, че той е естествен антиоксидант, който се справя с външните вредни дразнители. Препоръчва се на хора, които прекаляват с пиенето и цигарите.

Юка. Лековитото растение съдържа ресвератрол. Това е естествен антиоксидант, който предпазва тялото от вредата на свободните радикали, които  пък могат да доведат до по-висок риск от сърдечно-съдови заболявания. Той помага за разграждане на органичните отпадъци в организма. В народната медицина юката се използва за облекчаване на възпалението, породено от артрит.

Пасифлора. Пасифлората е известна със своя успокояващ ефект върху нервната система. Тя се бори успешно със стреса и помага при лечението на раздразнените черва.

Бяла ружа. Цветето има слабително и успокояващо действие върху свомашно-чревния тракт. Растението съдържа голямо количество слуз, аспарагин, пектин, танини, етерично масло.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.