×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Горските плодове намаляват риска от ПаркинсонРедовно консумация на храна, богати на флавоноиди, може да намали риска от развитие на болестта на Паркинсон с над 40%. Това показва проучване на изследователи от Харварския университет (Бостан, САЩ). „По-облагодетелствани са жените. Ако всеки ден хапват по няколко зеленчука или плодове, рискът да развият болестта на Паркинсон е много малък. Разбира се, флавоноидите имат благоприятен резултат и при мъжете”, казва водещият на проучването д-р Хианг Гао. Флавоноидите са силни антиоксиданти, които се намират в голямо количество в горските плодове като боровинки, малини, ягоди, както и в цитрусовите плодове и в червеното вино. „Без съмнение хората трябва да консумират повече храни с флавоноиди или да вземат подходящи хранителни добавки. Доказано е, че освен всичко друго те нямат странични ефекти, дори напротив – намаляват драстично опасността от сърдечно-съдови заболявания”, допълва експертът.
Болестта на Паркинсон е едно от най-честите невродегенеративни заболявания. Първите симптоми са тремор, забавени волевите движения  и повишен мускулен тонус.
В изследването са взели участие 50000 мъже и 80 000 жени. Учените анализирали връзката между хранителния им режим (дали и до колко включва 5-те основни източника на флавоноиди шоколад,  горски плодове, ябълки, портокалов сок и червеното вино). Изследването продължило близо 20 години. Резултатите показали, че рискът от болестта на Паркинсон намалява с 40% при хора, които редовно приемат флавоноиди. Според учените това се дължи на противовъзпалителния и антиоксидантет ефект на полезните вещества.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Плодов антиоксидант, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.