×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
От наблюдения върху повече от 16 000 жени, които редовно попълвали въпросници за своите хранителни навици от 1976 до 2001 г. е направен необикновен извод.  Жените, които ядат много ягоди и боровинки с годините запазват умствената си дейност по-добре, отколкото тези, които ядат по-малко горски плодове, богати на флавоноиди, съобщава агенция Франс прес.

Изследването показва, че тези, които ядат повече горски плодове, запазват умствения си капацитет средно с 2.5 години по-дълго от останалите. Това е първото доказателство, че червените горски плодове могат да забавят намаляването с възрастта на умствените способности, обяснява д-р Елизабет Дивор от Медицинския факултет в Харвард.

Тези резултати и изводи са много полезни, тъй като дават леснодостъпен начин за грижа срещу мозъчното остаряване. Броят на американците над 65 години се е увеличил с 15% между 2000 и 2010 г. Лекари съветват също, че яденето на червени горски плодове е полезно на всяка възраст.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.