×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
полезни съвети за отслабванеСкъпи дами, въпреки че пролетта току що настъпи, е време да започнете да подготвяте тялото си за лятото! Сега си мислите, че имате достатъчно време за това, но дните се изнизват и след месец-два вече ще се притеснявате, че сте изпуснали момента.

И така, ако искате да бъдете в супер форма още в началото на лятото, прочетете съветите по-долу и ги спазвайте! Съвсем скоро, ще установите, че се чувствате и изглеждате чудесно в новия си секси бански!

Поставете си ясна цел

Независимо дали трябва да свалите само 4-5 килограма, имате нужда от по-сериозно редуциране на теглото или се налага да постегнете тялото си, най-важното е да сте наясно с желанието си. Помислете добре какво точно искате да постигнете и действайте! Само че не насилвайте нещата с план от типа „Трябва да отслабна с 10 кг до юни!” Така само ще се демотивирате и обезкуражите. Поставяйте си малки, последователни цели, като например отслабване с около 1 кг на седмица. Така със сигурност ще свалите 10 кг до юни, но без да се травмирате и да бързате!

Яжте повече пресни плодове и зеленчуци

Сега най-подходящият сезон за облекчаване на хранителния режим и за включването на повече пресни продукти в него. Поставете си за цел всяка ваша порция да е наполовина съставена от сезонни зеленчуци, хапвайте повече плодове (на гладно) и ограничете приема на месо до 3 пъти седмично.

Пийте много вода!

Водата е доказано средство за пречистване на тялото. Консумацията на около 2 л вода дневно води до подобряване функциите на храносмилателната система, намаляване на целулита и възвръщане блясъка на кожата. Добавяйте и прясно изцеден лимон в бутилката си с вода. Лимоните имат свойството да нормализират алкално-киселинния баланс на тялото и освен това, са добър източник на витамин С.

Спортувайте с приятел!

Ако сте решили, че е време да активизирате двигателния си режим, по-добре включете приятел в начинанието си! Така хем няма да ви бъде скучно, хем по-трудно ще си намирате оправдания, че в събота сутрин например, ви мързи да отидете на фитнес, плуване или каквото сте избрали. Съгласете се, че ще ви бъде неудобно през седмица да отлагате спортните си ангажименти, следствие на което на вашето другарче непрекъснато ще му се налага да спортува без компания!

Музиката е велик мотиватор!

Независимо дали тренирате у дома, тичате в близката градинка или пък ходите на фитнес, слушайте музика докато го правите! Любимите ви летни хитове непрекъснато ще ви „напомнят” за целта, към която се стремите, зареждайки ви с енергия и настроение.

Възнаградете се!

Когато резултатите ви станат осезаеми и вие вече сте доволни от себе си, задължително трябва да си дадете нов тласък. Той например, може да бъде под формата на нов бански костюм, който подчертава формите и подхожда перфектно на тялото ви. Но не само това – за да си създадете цялостна визия за плажа, ще ви трябват красиви чехли, чанта, шапка, плажна рокля...

Ще видите, че всичко това ще ви подейства доста зареждащо!

Изтегли електронната ни книжка с полезни съвети за отслабване напълно безплатно оттук

Как поддържате форма, споделете! 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.