×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

С д-р Вергиния Георгиева

Особено податливи на грипния вирус са деца с намален имунитет, с дефицитно хранене, с храна бедна на витамини и протеини. Също така, деца, които не са кърмени, хранени с изкуствени млека или такива, които са подложени на голям психоемоционален стрес, включително тийнейджъри. Грипът в тези случаи протича по-тежко, като може да има и усложнение с наслагване на бактериална инфекция и достигане до бронхопневмонии или хроничен синузит. В тези случаи терапията трябва да бъде комплексна, с включване на инхалации, лека, много течно-кашева храна, антипиретици, антибиотици. Задължително приемане продължително време - минимум 10 дни на витамини и минерали, които да подобрят имунния статус. Могат да бъда включени пчелни продукти като пчелен прашец, пчелен клей, пчелно млечице, а така също и хомеопатични средства. Добре се отразяват отхрачващи сиропи на базата на билкови комбинации до периода на възстановяване и постепенно отшумяване на симптомите. През този период, освен витамини и минерали, трябва да бъдат приемани и пробиотици, които имат отношение към имунитета и усвояването на храната в тънки и дебели черва. В случай, че са приемани допълнително антибиотици, дозата на витамините, минералите, антиоксидантите и пробиотиците, може да бъде увеличена за период от две седмици.

Ревита Ви препоръчва:

Пробиотици:
Перли WINTER+ (Зимен сезон)
Перли YB (ферментационен баланс)
Перли IC (Интензив)
Перли Ацидофилус
Примадофилус Кидс, 80 mg
Примадофилус, 63 mg

Пчелен прашец, 580 mg, 100 капсули
Пчелен прашец, 580 mg, 180 капсули
Пчелен прашец с пчелно млечице и мед 1000 mg
Пчелно млечице 200 mg
Център по природна медицина и гладолечение, д-р Вергиния Георгиева

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.