×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Грозде срещу диабетаДиабетът е едно от най-страшните заболявания на нашето съвремие. За съжаление все още няма лечение за него и пациентите трябва да се примирят, че цял живот ще се борят с коварната болест. Диабетът е нарушение на обмяната на въглехидратите. Това състояние може да не бъде открито в продължение на години. Симптомите често са съвсем банални – отпадналост, отмаляване, сърцебиене, изпотяване и др. Често те изчезват, когато болният приема малко повече захар.
Интересни са причините за появата на коварната болест. Има учени, които предполагат, че тя се дължи на вирус. Други приемат, че диабетът е наследствен. Доказано е категорично, че заболяването не е заразно. Също така прекаляването със ядене на сладко в повечето случаи не предизвиква диабет, но води до затлъстяване, а това увеличава предпоставките за развитие на болестта. Факт е и, че съществува наследствено предразположение към диабета. Ако е болен единият от родителите, вероятността да се наследи диабет от тип 1 е 10%, а от тип 2 цели 80%.
Добрата новина е, че ново френско проучване показва, че антиоксидантите в червеното грозде могат да повлияят положително при регулирането на нивата на инсулина – хормона, отговорен за регулиране на кръвната захар и оттам да помогнат за справянето с диабета. Според проучването на изследователи от Университета в Монпелие (Франция) приемат на екстракт от гроздови полифеноли регулира захарта и помага за намаляване риска от диабет. В изследването участвали доброволци, разделени на три групи. Първата била подложена на стандартна диета, а другите две хапвали храни с високо съдържание на мазнини и захар. Третата група обаче получавала допълнително и екстракт от грозде. Резултатите показали, че доброволците от третата група били с най-добри кръвни показатели, най-ниски нива на триглицеридите и кръвната захар.
Статистиката сочи, че по честота на захарен диабет България заема шесто място. За последните десет години честотата на захарния диабет у нас е нараснала четири пъти.

Ревита Ви препоръчва

Блад шугар, 378 mg

Канела, 400 mg

Алфа-липоева киселина, 360 mg

Хром, 200 mcg

Корейски женшен, 560 mg

Алое вера (сок от цели листа), 1 000 ml

Гимнема, 310 mg

GTF хром, 200 mcg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Витамин С & шипка, 500 mg

Витамин С & биофлавони, 500 mg

Витамин С – Алайв, 500 mg

 

 

 

 

Коментари (2)

    • Желязко ЖЕЛЕВ
    • 2017-09-13 09:07:03
    Използувам канела и здравец за ниска кръвна захар и хорестирол.Последните ми изледвания показаха добро равнище и при двата показателя.Но бялото брашно се оказва коварно за кръвната захар. Найстина ли е така?
    • д-р Аелита Петрова
    • 2017-09-18 14:39:19
    Здравейте, Да, така е, защото бялото брашно в процеса на рафиниране губи своите полезни вещества, съдържащи се в триците и зародиша. При хранене с храни от бяло брашно се повишава кръвната захар, отделя се повече инсулин и се трупат повече мазнини /и други вреди/. След време панкреаса се изтощава /той отделя инсулина/, не отделя достатъчно инсулин и кръвната захар остава трайно повишена /диабет/. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.