×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


В свое проучване австрийски изследователи са изучили историята на болестите на 3200 души на възраст около 60 години, които в периода 1997 – 2000 г. са преминали през обстоен преглед на сърдечно-съдовата система. Учените са установили, че участниците в експеримента, които са  били с ниско ниво на витамин D, са били подложени на двойно по-голям риск от смърт от сърдечно-съдови заболявания.

Проучването доказало ползата за здравето и за продължителността на живота в зависимост от равнището на витамин D. Оказало се, че смъртността е значително по-ниска поради различни причини, при тези хора, при които нивото на витамин D е в нормата. Витамин D се изработва в организма на човека при попадане на слънчева светлина върху кожата и затова го наричат витамин на светлината. Този витамин се съдържа в млякото и тлъстата риба, но хората често изпитват дефицит от него и по съвета на учените трябва да се приемат храниителни добавки, за да осигури нормалното му ниво.   Витамин D помага на организма да поглъща калции и е изключително важен за здравината на костите. Дефицитът на витамин D может да предизвика остеопороза при възрастните хора, или рахит при децата. Резултатите от други изследвания показаха, че витамин D способства за засилване защитния ефект против рак и заболявания на периферните съдове и туберкулоза.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.