×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
прочистване на организмаЩе се притесните ли, ако разберете, че отвътре тялото ви прилича на токсично сметище? Звучи доста стряскащо, нали?

Всъщност, човешкият организъм ежедневно е подложен на различни отрови. Това са нитратите и химикалите, съдържащи се в повечето храни и медикаменти, токсините от водата и въздуха, отпадните вещества от телесния метаболизъм и др. В тялото на съвременния човек може да има повече от 3 кг токсини. Лошият хранителен режим, приемът на лекарства, алкохолът и цигарите, застоялият начин на живот, замърсената околна среда – всичко това са фактори, които неминуемо водят до натрупване на отпадъчни вещества.

Известно е, че от зората на индустриалната революция, в околната среда са били освободени около 80 000 вида токсични химикали! Много малка част от тях са тествани относно дългосрочното им влияние върху човешкото здраве, и повярвайте – резултатите съвсем не са добри!

Причината за огромна част от болестите, наднорменото тегло и затлъстяването в световен мащаб е само една - токсините. Истината е, че ние живеем в море от токсини, които унищожават здравето ни с всеки изминал ден. Човешкият организъм е устроен така, че сам да елиминира някои отровни вещества чрез белите дробове, потта, урината, изпражненията. Токсините, с които не може да се справи обаче, се трупат в мастната тъкан.

Именно това е причината, поради която толкова много хора не успяват да нормализират теглото си.

Те прибягват до всевъзможни методи, за да постигнат целта си и не си дават сметка, че всъщност имат нужда само от едно нещо – детоксикация. Най-добрите медицински специалисти и учени препоръчват вътрешно прочистване на организма около 3-4 пъти в годината. По този начин се отстраняват вредните вещества, възстановява се балансът, някои болестни симптоми изчезват, телесното тегло се редуцира. След детоксикация, човек е много по-свеж и енергичен, а чувството може да се сравни с усещане за невероятна лекота.

Дали имате (остра) нужда от детоксикация? По-долу са изброени основните признаци на хронична токсичност, по които можете да се ориентирате:

Умора, болки в мускулите; болки в ставите; често повтарящи се проблеми със синусите; главоболие; подуване; газове; запек; диария; зловонна фекална миризма; киселини; проблеми със съня; затруднена концентрация; често пригладняване и усещане за слабост; задържане на вода; невъзможност да се редуцира теглото, въпреки спазването на режим; обриви, акне и други кожни проблеми; лош дъх; ПМС; кръгове под очите и др.

Започнете пролетното почистване сега! Пролетта е най-подходящият сезон за прочистване на тялото от токсините. Не случайно състоянието, известно като „пролетна умора”, се появява именно по това време от годината. То е знак, че организмът има нужда да се освободи от натрупаните през есенно-зимния сезон вредни вещества.

Вие може да елиминирате всички отрови от тялото си с помощта на изцяло натуралната, пречистваща формула Тисилин Клийнс. Тисилин Клийнс представлява професионална пречистваща програма, която по естествен начин стимулира тялото да изхвърля ненужните отпадъци и шлаки. Активната съставка в Тисилин Клийнс е екстрактът от Млечен бодил, стандартизиран до 80% силимарин.

Защо обаче? Защото за да се пречисти качествено организма, е много важно черният дроб да бъде напълно здрав! Силимаринът е мощен флавоноиден комплекс с антиоксидантно действие. Той стимулира производството на веществата, необходими за неутрализиране на непрекъснато постъпващите в тялото токсини и предпазва от увреждане клетките на черния дроб.

Тисилин билкова програмаТисилин Клийнс се предлага в две разновидности:

билкова пречистваща програма в 3 фази

минерална пречистваща програма в 3 фази

I фаза: обстойна детоксикация на тялото, чрез изхвърлянето на токсините от черния дроб, жлъчката, кръвообращението, отделителната и лимфната системи.

II фаза: специален комплекс от 6 вида фибри, които пречистватстомашно-чревния тракт, чрез неутрализиране на отложените там токсини.

III фаза: последният цикъл на детоксикацонния процес. Цялостно пречистване на храносмилателната система с цел освобождаването на организма от неутрализираните в предишните два етапа токсини.

Пречистването с Тисилин Клийнс продължава 15 дни, през което време е необходимо да се пие много вода. След прилагането на Тисилин Клийнс, тялото е на 99% освободено от всички отровни вещества, затлачващи нормалното функциониране на органите и системите, а дейността на черния дроб – значително подобрена.

Съдържанието на двете програми е идентично, с едно малко, но важно изключение:

  • Тисилин Клийнс билкова програма: съдържа екстракт от кората на растението Американски зърнастец, в който се съдържат 3,6% каскарозиди. Американският зърнастец е стандартно средство за извеждане на шлаките и токсините от организма. Този вариант е по-агресивен и не се препоръчва за хора, склонни към разстройства, диария, запек, стомашни болки и други храносмилатени проблеми.

  • Тисилин Клийнс минерална програма: съдържа магнезиев хидроксид, който често се използва за лечение на болести и неразположения на храносмилателния тракт, като напр. гастрит, язви на стомаха, болка, киселини, парене и др. Поради тази причина, минералната програма е по-подходяща за онези, които често страдат от храносмилателни смущения.


Професионалната серия Тисилин Клийнс е дело на американския лидер в индустрията на хранителни продукти за здравето – Nature’s Way. Тисилин Клийнс можете да откриете в аптечната мрежа или на адрес www.revita.bg.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.