×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Децата в града застрашени от алергияГрадските малчугани се разболяват много по-често от алергии, отколкото децата по селата. Това сочи изследване на Северозападния университет (САЩ). Резултатите предстоят да бъдат публикувани следващия месец в американското списанието Клинична педиатрия. Децата в градовете са изложени на 2 пъти по-голям риск да развият алергия към полени, хранителна или кожна алергия. „За първи път правим връзка между населеното място и честотата на заболеваемостта при децата”, казва водещият проучването проф. Ручи Гупи. „Това показва, че околната среда влияе пряко върху здравето на малчуганите. Хранителните и кожни алергии, астмата... броят им се е увеличил драстично през последните години. въпросът е как околната среда е повлияла и има ли възможност да спрем тази тревожна тенденция.” В изследването са взели участие 38 465 деца под 18 години. В края на тестовете учените са установили, че близо 10% от децата в града имат хранителни алергии. За сравнение едва 6% са малчуганите от селата, които се борят с този проблем. Алергията към фъстъци е два пъти по-голяма в градовете. Същото е и при алергиите срещу насекоми.
Алергиите са нарастващ проблем от световен мащаб. Милиони хора по света имат  подобни проблеми. Тежката алергична реакция, която може да доведе до смърт, включва спадане на кръвното налягане, затруднено дишане и подуване на гърлото..

Ревита Ви препоръчва

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.