×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


През есенния сезон, вероятно ще се сблъскаме с две-три вълни от повишена заболеваемост от респираторни инфекции, които не са грипни. При тях нивото на заболеваемостта ще е значително по-ниско от реалната грипна епидемия, а и протичането много по-леко, обяви д-р Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор към Министерство на здравеопазването.

"При грипа нещата не стоят така, той е доста по-сериозно заболяване, интоксикацията е много по-силно представена, обикновено хората не могат да продължат да учат, да ходят на работа, да си изпълняват ежедневните задължения, налага се да останат 4-5 дни вкъщи при неусложнените случаи, това е една от разликите между грипа и другите респираторни инфекции", обясни той.

Ако се базираме на статистиката, грипът би могъл да се очаква най-вероятно към края на януари и февруари, тъй като в над 90% от случаите това е времето, в което грипната вълна достига Балканите и България, посочва Кунчев.

"Очакваме водещ щам тази година да е AH3N2 Виктория, той е нов, населението няма имунитет към него, затова и той ще има потенциал да създаде епидемия. Ще има и паралелна циркулация на H1N1 Калифорния, по-познат като Свински грип, тъй като той вече трета година продължава да циркулира сред населението в Европа и в целия свsт", каза още д-р Кунчев.

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.