×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
 

Една ябълка на ден понижава риска от ракИзследователи от Великобритания доказаха, че една ябълка или един портокал на ден рязко понижава риска от рак и сърдечни проблеми. Учени от Кембридж твърдят, че дори лекото повишаване на броя зеленчуци и плодове в дневното ни меню предпазва организма от болести. Резултатите се потвърдили при всички възрасти, независимо пушачи или непушачи.

Откритията били направени като част от общоевропейските изследвания за отношението между качественото хранене и заболяванията от рак. Изследването се провело в десет държави с участието на над 500 000 души.

Професорът Кей Ти Хоу от Кембридж обяснява: „Увеличаването на количеството плодове и зеленчуци в дневната ви диета рязко укрепва вашето здравословно състояние”. Изследване в Норфолк с 30 000 граждани на възраст от 49 до 79 години показало, че при хората, които имали в кръвта високо съдържание на витамин С от плодове и зеленчуци, смъртността на много по-ниска. Само 50 грама повече плодове и зеленчуци намалява риска от преждевременна смърт с 15%.

Английската обществена организация Cancer Research UK започна кампания, с която призовава 5 пъти на ден да се ядат плодове. Дали това ще е ябълка, портокал, банан или малка чашка малини няма значение.

Предвид сезона и огромното наличие на такива здравословни храни ни е  много по-лесно да поддържаме здравето си в своя разцвет.  Съветът на лекари и диетолози е да набавяме нужните ни хранителни вещества именно по този начин – чрез приема на пресни плодове и зеленчуци в комбинация с ефективни хранително добавки.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.