×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


При дефицит на полезни елементи в храната човек постоянно изпитва глад, започва да яде все повече и повече и бързо трупа излишни килограми. Необходимо е храненето да става все по-разнообразно и да се използват подходящи хранителни добавки за притъпяване чувството на глад, както и продукти, наситени с витамини и полезни вещества. Това заяви на специална пресконференция в Москва проф., д.м.н.Татяна Пилат, член на еспертната комисия по диетология към министерството на здравеопазването на Руската федерация.

Диетоложката е дала за пример Япония, където 80% от хората употребяват хранителни добавки, за да компенсират дефицита от полезни елементи в организма. Проф.Пилат подчерта, че хранителните добавки трябва да заемат почетно място в менюто на всички, които започват сериозна диета, информира rosbalt.ru. „Съществуват много едностранни диети, при които човек се отказва от дадени продукти, съдържащи мазнини или белтъчини. Но ако организмът не ги получава, той не може да работи нормално. Подобни диети могат да доведат до нарушения в работата на бъбреците”, предупреди проф. Пилат.
Затова е по-добре апетитът да се тушира, чрез хранителни добавки вместо да са рисува с драматични диети.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.