×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Екстракт от три вида зеле пази от рак на гърдата Учени от Флорида създадоха таблетки с екстракт от зеленчуци, които могат да бъдат страхотно оръжие срещу рак на гърдата. Мощното лекарство включва екстракт от карфиол, броколи и брюкселско зеле. Според учените революционната им комбинация може да спаси живота на хиляди жени по света. Зелето по-специално може да предотврати появата не само на рак на гърдата, но и на други видове от опасната болест. Кобинацията от три вида зеле се прилага и в стартовата фаза на антиестроегнната диета.  Първата фаза е програма за детоксикация на черния дроб, която набляга на пресните плодове и зеленчуци (особено кръстоцветни зеленчуци като броколи), нискомаслено кисело мляко, органични яйца, фасул, пълнозърнести храни, диво уловена риба и отлежало сирене.

При приема на таблетките с 3 вида хранителните вещества зеле напълно се абсорбират от организма и действат върху растежа на раковите клетки, като стопират процеса. Продуктът е одобрен от Международната общност за борба с рака на гърдата. В Обединеното кралство ракът на гърдата засяга около 7263 жени. Учените се надяват новото лекарство да бъде на разположение на всички жени по света до пет години.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.