×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Екстракт от череши – най-доброто средство срещу подаграЧерешите спадат към групата на т.нар. супер плодове, в които концентрацията на хранителни съставки е много по-висока, в сравнение с останалите плодове. Черешите са богат източнк на антоцианини, антиоксиданти, флавоноиди, както и на обезболяващи компоненти, облекчаващи възпаленията и сковаността. Цветът на черешите се дължи на съдържащите се в тях антоцианини и полинутриенти. Колкото по-наситен е черешовият цвят, толкова по-висока е концентрацията на антиоксиданти в плода. Високите концентрации на бор в черешата я превръщат в незаменимо средство в подкрепа на костите и ставите.Съдържащият се в големи количества кверцетин, флавоноид със силно изразена антиоксидантна активност от дълго време е обект на клинични изследвания, поради противораковите си и подкрепящите сърдечно-съдовата система свойства. Други фитонутриенти, открити в черешовите плодове, като например елаговата киселина и перилил алкохол също са известни с мощното си противоканцерогенно и антимутагенно действие. Последни изследвания посочиха, че съединението перилил алкохол (РОН) в значителна степен намалява риска от развитие на всевъзможни видове рак. РОН, според учените, спира растежа на раковите клетки, лишавайки ги от веществата помагащи им да се развиват.

Черешите съдържат вещества, които са супер ефективни в третирането и превенцията на артрит и подагра. Подаграта всъщност е тип артрит. Наричана още микрокристален артрит, подаграта се появява следствие отлагането на кристали, образувани от пикочна киселина и натриеви соли. Повечето пациенти с подагра е характерно страдат и от наднорменото тегло, следствие на нарушен мастен (липиден) обмен. Подаграта изисква специфичен диетичен режим, непрекъснат медицински контрол върху нивата на пикочна киселина и, разбира се, медикаментозно лечение. Съдържащите се в черешата, и то в огромни количества, антоцианини  и биофлавоноиди забавят дейността на определени ензими, като по този начин тушират симптомите при подагра и артрит.

Специфичните съставки в черешите възпрепятстват оксидативния стрес и се борят с преждевременното стареене. Изокверитринът и кверитринът действат силно антиоксидантно и противодействат на свободните радикали, настъпили в тялото следствие на оксидатвиния стрес.

Някои специалисти горещо препоръчват екстракт от череша и срещу мигрена и главоболие от различен произход. Някои компоненти, присъстващи в състава на черешата, действат много по-добре дори от аспирин и ибупрофен, смятат учените.

Малко хора са наясно, че черешите са богат източник на мелатонин. Мелатонинът е основен фактор, от който зависи нормалният сън и циркадните ритми на тялото. Екстрактът от череша пкачва мелатониновите нива в кръвта и по този начин благоприятства и добрия сън, посочват много от съвременните проучвания.

Хранителните добавки, съдържащи екстракт от череша са много ефективни в превенцията и придружаващото артрит и подагра лечение, като наред с това значително облекчават болката и дискомфорта. Важно е черешовият екстракт да съдържа високи нива на кверцетин, антиоксиданти, антоцианини и витамин С.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.