×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ехинацея за бременни? Опасността от грип и настинка през зимата е огромна. Повишаването на имунитета с природни средства е най-добрият начин да се справите с опасните бацили, които върлуват навън. Дали обаче това важи и за бъдещите майки, които трябва да се пазят през бременността? Канадски учени установиха наскоро, че приемът на ехинацея през 9-те месеца не застрашава бебето и не повишава по никакъв начин риска от вродени малформации. Те наблюдавали 420 бъдещи майки в продължение на 2 години. 26 от бременните вземали ехинацея, а останалите – не. Количеството от полезната добавка било съобразено с възрастта, начина на живот и вредните навици на бъдещите майки (тютюнопушене, консумация на алкохол и др). 54% от доброволките вземали ехинацея през първото тримесечие на бременността, а 8% - през цялата бременност. Резултатите показали, че билката не влияе по никакъв начин на бебето.
”Това е първото проучване на влиянието на ехинацея върху бъдещите майки. Резултатите са категорични, че билката може само да подсили имунитета, но не и да навреди на плода. Над 81% от участниците съобщават, че ехинацея им е помогнала да се справят с проблеми с горните дихателни пътища за кратко време. Разбира се, бъдещата майка трябва да разговаря с лекаря си преди да започне да пие добавката”, се казва в доклада на учените. Те препоръчват бременните да вземат до 500 мг или 30 капки на ден.

Ревита Ви препоръчва

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея § астрагалус § рейши

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.