×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Запознайте се с хиалуроновата киселина Хиалуроновата киселина (наричана още и Hyaluronan) е компонент на съединителната тъкан. Тя често се използва в козметиката за разкрасяване, но е от изключително важно значение и за здравето на човек. С напредването на възрастта организмът не е в състояние да синтезира достатъчно хиалуронова киселина, което на свой ред води до отпускане и изсушаване на кожата, налице са първите признаци на стареене.
Хиалуроновата киселина представлява полизахарид и е естествена част от организма. Една от основните й функции е овлажняването на кожата. Важната киселина притежава уникалната способност да се свързва с влагата. Една нейна молекула привлича 100 молекули вода. По този начин се активизира процесът на възстановяване на клетките на кожата и съединителната тъкан като така стимулира зарастването на раните и изглаждане на епидермиса. Хората, които страдат от липса на хиалуронова киселина често се оплакват от болки в ставите, кожни, сърдечно-съдови и очни проблеми. Намаленото количество може да е предпоставка за появата на остеоартрит и очното заболяване кератоконус.
Хиалуроновата киселина често е наричана и "ключът към извора на младостта", защото именно тя помага на човек да възвърне здравето и красотата си. Японски изследователи са установили, че дълголетието, младия и свеж вид на много японци се дължи отчасти и на високия прием на тази киселина. Те са категорични, че хиалуроновата киселина предпазва от преждевременно стареене и премахване на бръчките и черните петна по кожата.
Появата на първите бръчки, често се свързва с намаляването на колаген. Добре е да знаете обаче, че повяхналата кожа може да се дължи и на липса на хиалуронова киселина. Ето защо днес хиалуроновата киселина е и един от най-силните козове в козметичната индустрия. Ако се използва директно върху кожата, тя действа като овлажнител, защото буквално привлича влагата от въздуха. От друга страна важната киселина има способността и да предотвратява изпаряването на водата от клетките.
Полезните й свойства обаче съвсем не се изчерпват с това. Ако се взема под формата на добавки за перорална употреба, хиалуроновата киселина има благотворно действие при ревматоиден и остеоартрит.

Ревита Ви препоръчва

Хидраплениш (65% Хиалуронова киселина) серум + Витамин С, 30 ml

Хидраплениш серум (88% Хиалуронова киселина), 30 ml

Хидраплениш, 500 mg

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Подочна терапия (крем), 15 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.