×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
подсилете имунната защита за да сте здрави през цялата годинаПотребителите търсят доказано ефективни продукти за предотвратяване на болестите и поддържане на доброто здраве. Антибиотиците стават все по-неефективни в борбата с бактериалните инфекции. В отговор на променените нужди на хората сферата на хранителните добавки предлага доказано ефективни средства.

Само в САЩ поне два милиона души годишно се заразяват с резистентни към антибиотиците бактерии и повече от 23 хиляди души умират в резултат от това. Още повече са случаите на смъртност в резултат от усложненията от тези инфекции. Според изследване, публикувано в списание Журнал на американската медицинска асоциация, доброто състояние на имунната система е една от трите главни причини, поради които потребителите са приемали добавки през последните две години.

Справянето със сезонните грипове и настинки е все така много важно, но производителите на лекарства и добавки вече наблягат на факта, че най-добрата атака е силната защита. Компаниите инвестират големи суми в изследвания, за да демонстрират ефективността на продуктите и тяхната безопасност и да спечелят доверието на потребителите.

Все по-голям сегмент от пазара на продукти за имунната система заемат продуктите от дрожди. Те преминават през храносмилателния тракт и оттам се транспортират до органите на имунната система в цялото тяло.

За разлика от антибиотиците, чиято ефективност е свързана с убиването на бактериите, хранителни добавки залагат на  „добрите“ бактерии за подсилване на имунната система. През последните години пребиотиците и пробиотиците набират все по-голяма популярност и все повече изследвания доказват тяхното положително влияние върху червата и имунната система. Пребиотиците хранят полезните бактерии в дебелото черво, а пробиотиците доставят на организма живи „добри“ бактерии за подсилване функциите на имунната система.

Лечебните гъби и свързаните с тях комбинации представляват друг голям дял от хранителните добавки. Такива гъби са рейши, шийтаке и кориолус. Мицелната биомаса на гъбите (и по-специално метаболитите в мицела на гъбите) съдържа много полезна информация за защита на човешкия организъм чрез междуклетъчно предаване на сигнали. Това се дължи на близостта на структурата на ДНК на гъбите до тази на бозайниците. Лечебните гъби съдържат бета-глюкани, алфа-глюкани, ензими, пребиотици и антиоксиданти. Тези биоактивни компоненти моделират цитокините – преносители на хормоните, на които се дължи по-голяма част от биологичната активност на имунната система.

В крайна сметка природните средства за подсилване на имунната система стават все по-популярни на фона на нарастващата цена на здравните услуги, предизвикателствата на околната среда и ежедневния стрес. Необходимо е потребителите да бъдат информирани за предимствата на природните средства за поддържане на доброто здраве. Хранителните добавки не притежават вредните странични ефекти на фармакологичните продукти и може да осигурят по-добро здраве за все по-голяма част от населението.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.