×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Защо не може да спите?Събуждате се сутрин, а се чувствате по-уморени, отколкото сте си легнали? Ако е така, може би нещо лошо се случва през нощта. Въпросът е какво? Има очевидни причини за загубата на съня – късно кафе, новороденото на съседите, купон в сградата отсреща... Но има и такива, които не са съвсем ясни. Предлагаме ви шест изненадващи причини за смущения на съня.


Домашният любимец. Много хора смятат, че да гушкат любимата си котка или куче в  леглото е истинско удоволствие. Статистиката сочи, че домашният любимец прави съня неспокоен и е причина за редица проблеми през нощта. Според проучване, проведено в САЩ 53% от хората, които спят с домашни животни се събуждат уморени и имат проблеми със заспиването. Любимците нямат същия цикъл на сън и бодърстване като хората. Ето защо в 3 ч. котката може да реши да хапне или да си играе и да ви събуди. Ако се чувствате хронично уморени, най-добре намерете друго място за сън на домашния си любимец.


Алкохолът. Много хора смятат, че алкохолът ги прави сънливи. Това е така, защото в университета всички пиянски купони са свършвали на пода... Алкохолът обаче се отразява на ритъма на сън. Той действа като успокоително само в началото. След няколко часа ще сте отново на крак със силно главоболие.


Проблеми с храносмилането. Често хората не знаят, че имат проблеми с храносмилането. Едва легнали и киселините от стомаха започват да се изкачват нагоре. Парещата болка им пречи да заспят с часове. Някои се опитват да спи като се подпират на възглавници или изправят леглото си под наклон. Други се събуждат през нощта от болки. Решението е не да подтискате симптомите, а да ги лекувате. Посетете гастроентеролог, който ще ви помогне да се справите с проблема. Може да се наложи да минете за известно време на диета. Така ще предотвратите по-сериозни здравословни проблеми и ще спите като бебе.


Лекарства. Има медикаменти, които причиняват безсъние. Повечето от тях лекуват астма, високо кръвно налягане, сърдечни проблеми. Важно е да не ги спирате и да не намалявате дозата им без да се консултирате със специалист. Поговорете с лекаря си дали не може да вземате билкови препарати, на базата на валериан, маточина, хмел и шеншен които да ви помогнат да спите по-добре.


Болка. Има хора, които така са свикнали с болката, че дори не й обръщат внимание. Главоболие, болки в гърба, артрит, менструално неразположение са най-честите проблеми, които смущават съня. В повечето случаи хората не осъзнават, че болката дори не трябва да е силна, за да доведе до загуба на сън. В действителност, тя дори няма да ви събуди. Неразположението обаче само смущава времето прекарано в дълбок, възстановителен сън. Ето защо ще се събудите изтощени и уморени. Дори ако страдате дори от съвсем лека хронична болка, консултирайте се с лекар.


Пълно изтощение. Много хора смятат, че връщайки се у дома напълно изтощени ще легнат и веднага ще заспят. Това обаче не е така. Понякога претоварването може да е причина за загуба на сън. Има моменти, в които мозъкът ви е толкова превъзбуден, че не може да даде сигнал на тялото ви да заспи. Независимо колко уморена се чувствате, винаги отнеме известно време да се отнесете в страната на сънищата. Ето защо не бързайте да лягате след изтощителен ден. Отделете време и седнете на тихо място. Дайте време на тялото си да релаксира.

Ревита Ви препоръчва

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.