×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Знаете ли, че редица кожни проблеми се повлияват много добре или дори могат да бъдат изцяло излекувани, чрез прием на правилните витамини? Що се отнася до състоянието на кожата, има витамини, които действат супер подмладяващо.

Именно витамините са онези, които спомагат кожата да изглежда жизнена, сияйна и изпълнена с младост, и дори серии от най-добрите козметични процедури не биха могли да заличат последствията от витаминния дефицит в организма. При недостатъчно наличие на витамини, особено С, А, D и Е, кожата започва да страда от всевъзможни увреждания.

Редовният прием на витамини може да се справи с кожни заболявания като псориазис, акне, твърде суха или мазна кожа.

При третирането на акне например, редица специалисти препоръчват прием на витамин А, вместо грубите и изсушаващи кожата козметични продукти, които освен скъпи и с краткотраен ефект, могат сериозно да навредят на повърхностния кожен слой. Освен това, ретиноидите (синтетични съединения на витаминА), могат да се прилагат и директно върху кожата, тъй като имат свойството да премахват възпаленията, свързани с акне.

Екземите също се повлияват много добре от наличието на определени витамини в организма. Инозитолът, наричан още витамин В8, е много полезно при лечението на екземи вещество.

Мазната и склонна към комедони и пъпки кожа пък, е сигнал за недостатъчно наличие на витамин В2 (рибофлавин), който поддържа кожния баланс.

Витамин В6 наред с ниацин, се изписват за лечение на различни дерматити и кожни обриви.

Кожата е най-големият орган, който освен това е и показател за цялостното здраве. Тя е свързващата част между организма и заобикалящия свят, и поради тази причина реагира на всички фактори. За да бъде кожата красива, козметичните грижи не са достатъчни, тъй като най-важното за нея е подхранването й отвътре. Отдавана е доказано, че витамините са основното средство, което предпазва кожата от стареене, тъй като те спомагат регенерирането на кожните клетки. Затова, побързайте и заредете организма си с витамини!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.