×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Формулите с Алое Вера на Lily of the Desert осигуряват мощна подкрепа за здравето. Специалната технология гарантира, че продуктите съдържат всички (над 200) биологично активни съставки, съдържащи се в растението.

През 2007 г. Lily of the Desert разработва и патентова системата Aloesorb™. Чрез Aloesorb™ се извличат полизахариди с високо молекулярно тегло (полизахаридите са биологично активни компоненти в листата на алоето) и се запазват напълно полезните съставки  в крайния продукт.

Продуктите от Алое Вера на Lily Of The Desert са единствените, чиито клинични проучвания, проведени през 2008 и 2009 г., са одобрени от Gold Standard. Притежават organic сертификат.

 

 

Подкрепа за имунната система

 

 

Благодарение на сложни биологични процеси, тялото ни може да се предпазва от атаките на вируси, бактерии и патогени. Основна част от имунната система са белите кръвни телца, които са „първа линия“ на защитата на имунната система, създавайки „бариера“, която не допуска болестотворни микроорганизми в тялото. Слабата имунна защита им позволява да проникнат в клетките и да ни разболяват.

 

 

Клиничните проучвания показват, че продуктите с Алое Вера на Lily of the Desert увеличават с 16% броя на белите кръвни телца и по този начин се повишава имунната защита на организма.

 

 

Антиоксидантна подкрепа

 

 

Свободните радикали, които ежедневно ни бомбардират, могат сериозно да навредят на здравето ни. Затова е необходимо да се приемат антиоксиданти, за да се предпазим от тях. Но как може да разберем дали антиоксидантите наистина ни предпазват от замърсената околна среда?

 

 

Lily of the Desert използват много надежден метод(Oxidation Reduction Potential (ORP) за измерване ефективността на антиоксидантите. ORP теста измерва силата, с която продуктите предпазват организма от образуване на свободни радикали. Това превръща продуктите от Алое Вера на Lily of the Desert в ежедневен и много мощен антиоксидантен щит.

 

 

Подкрепа за храносмилателната система

 

 

Ако усвояването на хранителните вещества в човешкия организъм е ефективно, токсините се превръщат във вторични продукти и се изхвърлят от организма. Ако метаболизмът е въпрепястван по една или друга причина, нивата на енергия намаляват и вторичните продукти, вместо да се изхвърлят посредством урината, изпражненията и потта, се акумулират в тялото. Нитратите и амоняка са основни токсични вторични продукти. Ако те не се изхвърлят или не се намали тяхното ниво, могат сериозно да увредят здравето ни.

 

 

Според клиничните проучвания, Алое Вера на Lily of the Desert намалва с 11% съдържанието на нитрати в организма. По този начин метаболизмът се подобрява, както и общото здравословно състояние.

 

 

Абсорбация и бионаличност

 

 

Проучване на университета в Мисисипи показва, че единствено продуктите на Lily of the Desert имат най-висока концентрация на полизахариди с най-високо молекулярно ниво. Чрез използването на Aloesorb™ се увеличава бионаличността на витамините и минералите.

 

 

Вижте всички продукти на Lily of the Desert !

Продукти

Коментари (2)

    • Janet
    • 2011-12-21 18:50:13
    Имам въпрос: Прочетох в книгата "Как да се храним според кръвната ни гупа", че за хората с кръвна група "0" не се препоръчва да консумират алое, тъй като то не е подходящо за тази кръвна група. Означава ли това, че не трябва да консумирам продукти на Алое вера. Нужно ми е компетентно мнение на специалист - имунолог.
    • д-р Аелита Петрова
    • 2011-12-23 15:46:59
    Здравейте, Жанет, Специалисти имунолози може да намерите в Клиниката по алергология и имунология на Александровска болница, но вероятно никой няма да се ангажира с мнение по Вашия въпрос, тъй като храненето според кръвната група е по-скоро теория, отколкото научно обоснован факт. Д-р Аелита Петрова Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик Учител по рейки

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.