×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Зеленият чай бори депресиятаКакво пиете сутрин на закуска? Кафе, вода, а защо не чаша ароматен чай? Хората, които пият и вземат добавки от зелен чай намаляват риска да изпаднат в депресия. Това показва проучване на японски учени, проведено наскоро.  Изследването е проведено сред над 1000 души. Вкусната напитка помага за борбата с тъгата и неприятните усещания. Резултатите сочат, че зеленият чай може да намали опасността от депресия с цели 34%.

Депресията е един от сериозните проблеми на 21-ви век. По данни на Световната здравна организация (СЗО) в момента от различни психични разстройства в света страдат над 450 млн. души. Днес депресията например е много по-разпространена от редица болести, които всяват страх като рак и СПИН, например. Пак според СЗО след 20 години депресията ще завладее повече хора, отколкото всяка друга болест.

Изследователите са установили, че зеленият чай значително понижава риска от депресивни състояния. От значение обаче е той да се взема редовно. Екстрактът от зелен чай, който е познат като силен антиоксидант, успокоява мозъчните вълни и помага на човек да релаксира и да се справи със стреса.

Ревита Ви препоръчва:

Органичен германий Ge 132 Active

Зелен чай, 450 mg

Доктор Чойс Антиоксидант, 445 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.