×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Зеленият чай предпазва от хепатит СЗеленият чай предпазва от зарязаване с хепатит С. Това се дължи на флавоноид, който може да се открие в полезното растение. Той потиска действието на вируса на хепатит С (HVC) и по този начин опасният бацил не може да влезе в черния дроб. Твърденията са на немски учени от Медицинския колеж в Хановер (Германия). HCV инфекцията може да доведе до хроничен хепатит, цироза, карцином или първичен рак на черния дроб.
Статистиката сочи, че хроничните чернодробни заболявания  засягат около 170 милиона души в света. Конфенционалното лечение с интерферон и рибавирин помагат при редица пациенти, но има и такива, които не се повлияват. Това е причина те да търсят алтернативни форми на лечение. Според изследователите зеленият чай в подходяща доза може значително да подобри работата на черния дроб и да го предпази от опасни заболявания.

Ревита Ви препоръчва

Зелен чай, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.