×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Зелено кафе или малинови кетони - кой е по-добрият помощник в отслабването?Както малиновите кетони, така и зеленото кафе, са обект на огромен интерес от потребителите от цял свят. И двата екстракта са подкрепени с достатъчно клинични проучвания, като всички те доказват безопасността и благоприятния ефект от приема. Ако искате да изваете по-добра фигура и се чудите коя от двете формули е по-успешна, трябва да знаете, че ефектът зависи от това как реагира тялото ви.

Зеленото кафе и малиновите кетони се различават по начина си на действие, но пък начинът по който съставките в двата продукта подобряват способността на организма да изгаря мазнините е доста сходен. Както зеленото кафе, така и малиновите кетони, могат да бъдат истински убиец на мазнините.

Любопитството към зеленото кафе и малиновите кетони продължава да расте, като за в бъдеще се планират още проучвания по въпроса.

Който и от продуктите да изберете имайте предвид следното – все още не е измислена формулата, която без никакви усилия и като с магическа пръчка ще даде така желания и траен резултат. По време на приема не е нужно да се придържате към специални диети, но и не е препоръчително да злоупотребявате с храната.

Достатъчно е да спазвате поне отчасти простите и добре известни на всички правила на здравословното хранене – повече плодове и зеленчуци, приготвени на пара, задушени или печени ястия, за сметка на пържените такива, осигуряване на максимална хидратация с консумиране на много вода, максимално избягване на храни като солети, чипсове, вафли и др. подобни.

Според клиничните проучвания, направени до сега, редовният прием на екстракт от зелено кафе например, трайно подобрява метаболизма и допринася за поддържане нормалните нива на кръвна захар след хранене.

Зеленото кафе ускорява топенето на мазнини, като същевременно повишава ефекта от здравословния хранителен режим и физическата активност. Зеленото кафе има силен антиоксидантен ефект, а благодарение на специалната си съставка – т. нар. хлорогенова киселина, приемът му води до бързото и ефективно стопяване на излишните килограми.

Малиновите кетони пък, стимулирайки синтеза на хормона адипонектин, повлияват директно мастните клетки, повишават метаболизма и разграждането на натрупаните мазнини, особено онези в проблемните области – задни части, талия, ханш. Адипонектин е естествено синтезиращ се в организма хормон, който упражнява контрол върху метаболитните процеси в организма, в това число нивата на глюкоза, и подобрява разграждането на мастните киселини. Интересен ефект от приема на малинови кетони е, намаленият апетит и особено – липсата на желание за сладки храни.

Приемът както на малинови кетони, така и на зелено кафе, не води до нежелани странични ефекти като стомашни раздразнения, нервност, напрегнатост или безсъние.

 

Ревита Ви препоръчва:

Малинови кетони Nature's Way

Малинови кетони Mason

Зелено кафе Nature's Way

Коментари (10)

    • Ema
    • 2014-01-07 11:19:33
    Вече изпробвах"безвредните" малинови кетони-нито са безвредни, нито са ефикасни! Получих страхотно сърцебиене, задушаване и нито грам надолу в теглото! Бих се изненадала, ако публикувате коментара ми!
    • Ревита
    • 2014-01-07 11:38:11
    Здравейте, Разбира се, че ще публикуваме коментара Ви, няма причина да не го правим. Моля Ви да споделите Малинови кетони на коя марка сте използвали. Ние гарантираме за чистотата и безопасността на продуктите, които предлагаме. Тяхното съдържание е многократно изследвано и сертифицирано, всеки продукт притежава сертификат за качество. Благодарим за споделения коментар! Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Мери Маринова
    • 2014-01-07 20:01:40
    Е и какво, като има сертификат? Абаолютно съм съгласна с Ема. Ефектът е нулев. Как няма някоя институция да се захване да ви провери и да ви спре да мамите нещастните наивници! ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СПРЕ АДМИНИСТРАТОРА ВИ ДА НЕ ОДОБРИ КОМЕНТАРА МИ!
    • Ревита
    • 2014-01-08 09:30:04
    Здравейте, Разбира се, че коментарът Ви е одобрен, няма причина да не го правим. Няма как да стане веднага, защото администраторът е със стандартно работно време, не е онлайн 24/7. Има институции като Българска агенция по безопасност на храните, които контролират търговията с хранителни добавки в България. Относно ефекта - хранителните добавки не са лекарства, в тях няма химически субстанции и именно поради тази причина ефектът е индивидуален - зависи от физическото и здравословното състояние на организма, от метаболизма, начина на хранене, двигателен режим и т.н. Ние получаваме много положителни отзиви от доволни клиенти, които са постигнали желания от тях ефект. Продуктът е сред хитовете на пазара в диетичните добавки не само в България. Благодарим Ви за споделеното мнение! Хубав ден, Соня Атанасова https://revita.bg/
    • Rosen
    • 2014-01-08 08:52:26
    Здравейте! Аз съм персонален треньор и състезател. Бих искал да ви кажа да не очаквате какъвто и да е ефект от хранителни добавки, ако не се придържате към отрицателен калориен баланс. Тренировките -силови и с аеробен характер са задължителни! Пълна глупост е че не трябвало да се спазва хранителен режим ако се приемат малинови кетони! Няма как при повече вкарани калории отколкото са изразходени да се редуцира тегло! Чак когато всичко около храненето и тренировката е на ниво можем да очакваме и допълнителен ефект от подобни добавки!
    • Ревита
    • 2014-01-08 09:34:32
    Здравейте, В статията никъде не се споменава, че не трябва да се спазва хранителен режим, точно обратното. Отбелязано е, че не е нужно да се спазват неконтролирано диети, които много често биха били и вредни за организма. Всъщност, в текста се твърди също така, че тези добавки са "помощници", така че сме напълно съгласни с Вашето мнение и точно за това е и статията. Благодарим Ви! Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Емилия
    • 2014-01-09 15:45:50
    Прекалените суперлативи навяват подозрителност.Ето ви и една антиреклама, пък всеки да направи своя избор!
    • Ревита
    • 2014-01-09 15:55:44
    Здравейте, Емилия, В статията са цитирани мнения на специалисти, а ние получаваме много положителни от доволни клиенти. Но сте права, крайностите не са от полза. Благодарим Ви за споделеното мнение! Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • marthina
    • 2014-01-10 17:09:27
    Zdraveyte!Iskam da kaga za polojitelniq efect ot zelenoto kafe!Treniram minimum po tri pati sedmichno i to seriozno,polyvegetarianka sam..no obocham sladko,v chastnost shokolad i smqtam imah problem.Nishto ne pomagashe dory kachih oshte/s muskulite/Togava priatelka mi preporucha zelenoto kafe,ne vqrvah,no veche mi beshe vse taq.Vzeh go..i to ne po internet..prosto si go kypih ot kvartalnata drogeria!Na vtorata sedmica stana chydo..zapochnah da svalqm..ama kak kato bqha praznicy..koleda i nishto ne raboteshe,vklychitelno i fitnesa mi..taka che ako ne vqrvate opitaite..az sam shtastliv chovek sega..celulita zapocna da se skriva..wow!!!...
    • neti
    • 2016-09-01 10:57:02
    mnogo dobre mi deitstvat malinovite ketoni

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.