×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хиляди учени по света ежедневно изследва съня, сънищата и проблемите със заспиването. Предлагаме ви някои интересни научни факти, които може би не сте чували досега.
Знаете ли всичко за съня?Знаете ли, че... средно човек сънува между 20 – 25% от времето, когато спи. Повечето хора смятат, че това са едва няколко минути, но грешат. Фазата на сънища е много по-продължителна и по-дълбока.
Знаете ли, че... САЩ е страната, в която хората са най-агресивни в сънищата си. Проучвания показват, че американците сънуват най-много сънища, изпълнени с насилие, убийства и кръв. Интересно защо ли е така...
Знаете ли, че... най-често хората почти не сънуват, че правят секс. Ако някой ваш познат постоянно се хвали, че има “мокри сънища”, а вие дори не си спомняте кога за последен път това ви се е случвало, не му вярвайте. Обикновено хората сънуват, че падат, някой ги гони или още са в училище.
Знаете ли, че... въпреки репутацията си мъжете нямат горещи сънища по-често от дамите. Проучванията, проведени в Канада сочат, че двата пола сънуват, че правят секс еднакво. Най-честият сценарий е любовната игра, целуването и прегръдките.
Знаете ли, че... някои миризми могат да повлияят върху качеството на съня ви. Според направено проучване две групи доброволци били поставени в стаи, в които миришело на яйца и рози. В едната яйцата били развалени. Доброволците от тази стая съобщили, че спали изключително неспокойно, трудно заспали, будели се няколко пъти през нощта. Изследването показало още, че ароматите имат силен ефект върху емоциите на съня. Те са силен стимулатор, тъй като миризмите влияят пряко върху някои центрове на мозъка, свързани със сънуването.
Знаете ли, че... някои лекарства могат да предизвикат кошмари. Има хапчета, които влияят върху централната нервна система и са причина за кошмарите. Сред тях са антидепресантите и барбитуратите.
Знаете ли, че... жените имат повече кошмари от мъжете. Резултати от проучвания сочат, че дамите се борят с лошите сънища повече от господата. Все още не е ясна напълно причината за това. Учените смятат, че жените по-добре помнят сънищата си, но може би и в основата е тяхната по-силна емоционалност.
Знаете ли, че... може да направите така, че да запомните сънищата си. Може и да не сте в състояние да контролирате какво се случва през нощта, но сте в състояние да увеличите способността си да запомните интересните истории, които виждате, когото затворите очи. Спете повече, забравете алкохола и цигарите, водете си “дневник на съня”,  в който сутрин като се събудите записвайте какво сте сънували.
Знаете ли всичко за съня?Знаете ли, че... хората от различни култури имат различни сънища. Проучвания показват, че хората с напълно различен бит и начин на живот сънуват по различен начин. Не очаквайте да сънувате така, както го правят в Африка, например.
Знаете ли, че... бременните сънуват повече от обикновено. Причината са бушуващите хормони, които постоянно се променят в женското тяло през 9-те месеца. В началото, средата и края на бременността жената има различни много типични сънища.
Знаете ли, че... всички хора сънуват. Може би сте срещали познати, които се “хвалят”, че никога не сънуват, но това не е вярно. Хората прекарват по 2 чака да сънуват всяка нощ, но просто не помнят какво на сутринта.
Знаете ли, че... хората, които са родени слепи нямат визуални сънища. Тези, които са загубили зрението си на по-късен етап могат да сънуват така както всички останали.

Ревита Ви препоръчва

Izi Night, 252 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.