×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
 Най-важното, което трябва да знаете за виталните гъби

 

Ползите от медицински гъби

 

 

Лечебните гъби притежават множество здравни ползи, като повечето от тях се използват в продължение на хиляди години от народната медицина.

 

 

От кога датира употребата на медицински гъби с лечебна цел?

Те се използват в Китай от 3 000 години насам, а високо пречистените екстракти са познати в Япония от цели 40 години! Съществуват повече от 300 проучвания, проведени по цял свят, които показват че определени видове медицински гъби са високо ефективни в лечението и профилактиката на много заболявания, включително рак. Те присъстват дори в Американската билкова фармакопея (АБФ).

 

 

Как действат?

Гъбите са изключително силни имуномодулатори, които поддържат правилния баланс между клетъчен и. Те са модификатори на биологичния отговор и усилват имунната функция на клетъчно ниво.

 

 

Каква е правилната доза в случаите на лечение и профилактика?

Според множество клинични проучвания, 1000 mg дневно  са най-подходящата терапевтична доза, като лечението не бива да продължава по-малко от 28 дни. Установено е, че медицинските гъби могат да се приемат за период от цели 10 години.

 

Приемът на лечебни гъби с цел профилактика варира около 1-2 капсули дневно.

 

 

Силно препоръчително е, екстрактът от медицински гъби да се приема около 30 мин преди хранене.

 

 

Могат ли медицинските гъби да предизвикат нежелани странични ефекти?

Още от 1970 г. насам не са докладвани каквито и да било нежелани странични реакции, свързани с приема им.

 

 

Колко време може да се приема екстрактът от витални гъби?

Хранителните добавки със съдържание на медицински гъби могат да се приемат за неопределен период от време и това е доказано чрез десетки клинични проучвания. Всички доказателства за това са събрани от реални хора – пациенти, приемали екстракти от гъби в продължение на повече от 10 години.

 

 

За лечение на какво са били използвани медицинските гъби в миналото?

Китайските народни лекари са третирали редица болести с различните видове ядливи лечебни гъби. Медицинските гъби са използват в Китай още от времето на династия Мин. Тогава гъбите са били накисвани в гореща вода, която се консумирала с цел премахване на токсините, лечение на белите дробове, черния дроб  и увеличаване на енергията и жизнеността.

 

 

Съвременна употреба на лечебните гъби

Екстрактите от медицински гъби водят началото си от 1970 г, когато в Япония за първи път се изолира медицински гъбен екстракт. Оттогава досега, са публикувани над 300 проучвания, които категорично доказват ефикасното  им въздействие.

 

Медицинските гъби притежават антитуморно, антивирусно, антибактериално, противопаразитно, хепатозащитно, противодиабетно и супер имуностимулиращо действия.

 

 

Защо някои хора  развиват сухота в устата, раздразнителност и запек, следствие приема на медицински гъби?

Тези симптоми НЕ са страничен ефект от приема на екстракта! Те са естествено следствие от оздравителното влияние на гъбите върху организма. Медицинските гъби подобряват здравословното състояние чрез възстановяване на електролитния и воден баланс в тялото и активират процесите на детоксикация.

 

 

Не се притеснявайте, ако по време на терапията получите един или трите симптома, описани по-горе! Те за показатели, че организмът ви активно оздравява!

 

 

При какви обстоятелства приемът на медицински гъби не се препоръчва?

  • Тежки алергични реакции

  • Преди и след хирургични интервенции

  • При претърпяна операция за трансплантация на органи

  • В случаи на тежки кръвоизливи


 

 

За да сте сигурни, че приемате висококачествени екстракти от медицински гъби, изберете доказан продукт!

 

медицински гъби Мико Дифенс е оригинален продукт на Nature’s Way – американската компания, чиито хранителни и диетични добавки са спечелили доверието на потребителите от цял свят. Мико Дифенс съдържа оптимално количество смес от органични гъби. Формулата съчетава полезните свойства на 12 вида гъби (кордицепс, месима, майтаке, рейши, ямабушитаке, химематсутаке, шейтаке, зху линг, кауаратаке, хиратаке, агарикон и чага), плюс витамин С и корен от джинджифил за по-добро усвояване!

 

Мико Дифенс е натурален имуномодулатор, който действа ударно върху имунната система. Мико Дифенс се препоръчва на хора, които страдат от хронична умора, отслабен имунитет, сърдечно-съдови болести, диабет, чернодробни и ракови заболявания и др. Силното му антиканцерогенно действие го прави подходящо допълнение в периодите преди, по време и след химиотерапия.

 

Научете повече за Мико Дифенс тук


 

 

Коментари (4)

    • akromegal
    • 2014-08-27 09:47:01
    Заглавието казва на клиента нещо много важно- за него са полезни медицинските гъби,а за вас не са полезни гъбите,а парите от продадените гъби
    • Ревита
    • 2014-08-27 10:14:23
    Здравейте, Целта на статията е да информира за ползите на медицинските гъби, както и да предложи висококачествен продукт. Revita.bg е сайт на официален вносител на добавки и подобна информация е очаквано да присъства. Относно продажбите - клиентът сам решава дали и какво ще купи. Важното е да информиран. Благодарим Ви, че споделихте мнението си с нас. Хубав ден, Соня Атанасова https://revita.bg/
    • Виктория
    • 2014-09-02 12:10:26
    Бихте ли написали цените на продуктите, или аз не успях да ги намеря? Благодаря.
    • Ревита
    • 2014-09-03 08:58:07
    Здравейте, Цената на продукта МикоДифенс е 29.63 лв. От линка, който е публикуван по-долу може да направите поръчка на продукта. http://revita.bg/1867/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%B8%D1%84%D0%B5%D0%BD%D1%81-1-000-mg/ Хубав ден, Соня Атанасова https://revita.bg/

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.