×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Знаете ли кои са най-добрите витамини за жени?

Пълноценното хранене е от огромно значение за здравето и външния вид на жената. Само че какво точно се крие зад понятието „пълноценно хранене”? Със сигурност тук не става въпрос само за количеството на поеманата храна или честотата на хранене. На първо място разбира се е високата концентрация на витамини, минерали и други ценни хранителни вещества.

За съжаление качеството на храните е силно намалено през последните няколко години. Замърсяването с пестициди е унищожило целостта на витамините и минералите, съдържащи се в млякото, млечните продукти, плодовете, зеленчуците, месото.

Общата хранително стойност на редица продукти е относително ниска, което пък от своя страна провокира редица производители да прибягват до използването на изкуствени вещества и подобрители, които до голяма степен увреждат качеството на храната.

Точно тук на помощ идват витамините! Включени към здравословната ви диета, можете да бъдете сигурни че те ще осигурят всичко необходимо, което не успявате да си доставите чрез храната.

Приемът на мултивитамини и проддържането на здравословна диета е най-добрата комбинация за жената, която иска да се чувства и да изглежда добре!

Мултивитамините не лекуват заболявания, но чрез приема им тялото получава всички хранителни вещества, от които се нуждае.

Необходимостта на жените от мултивитамини и минерали е съвсем различна от тази на мъжете. Особено с напредването на възрастта, дамите имат засилена нужда от допълнителен прием на желязо, калций и други нутриенти важни за женското здраве.

Онова, което трябва да очаквате от приема на мултивитамини на първо време е:

-          повишени нива на енергия;

-          предотвратяване увреждането на клетките;

-          ускоряване възстановителните клетъчни процеси;

-          подобрени имунни функции;

-          ползи за репродуктивното здраве;

-          туширане на симптомите при сърдечно-съдови заболявания;

-          стабилна поддръжка за костите и опорно-двигателния апарат.

Неслучайно Alive фигурират почти винаги в челните места на класации за най-добрите мултивитамини

Alive! мултивитамини са с висока степен на бионаличност. Притежават богат антиоксидантен състав, който активно работи срещу процесите на стареене. Спомага за унищожаването на свободните радикали, които увреждат клетките.  Основното предимство на Алайв са включените естествени съставки, сред които екстракти от плодове и зеленчуци, ензими, смес от зелени храни, фибри и други компоненти, комбинирани с основните витамини и минерали!

Alive! серия включва специални мултивитаминни формули за жени, съобразени с потребностите на възрастта. Препоръчват се при отслабен имунитет, хронична умора, понижена концентрация и работоспособност, и др.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.